Redactia.ro
Home » Monden » Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Mama ei face imposibilul posibil pentru a-i achita taxa 

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Mama ei face imposibilul posibil pentru a-i achita taxa 

Fiica Adrianei Iliescu s-a înscris la a doua facultate pentru a se perfecționa în viitoarea sa carieră. Iată detaliile! 

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate

Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate, deoarece dorește să se perfecționeze în mai multe domenii. Fiica Adrianei Iliescu a terminat liceul ca șefă de promoție la Colegiul Naţional „Dimitrie Paciurea” și a luat examenul de bacalaureat cu media 9,50, motiv pentru care a fost admisă la Litere, pentru că își dorește să fie profesoară, ca mama ei, de română și engleză. Dar nu s-a oprit aici! Acum, Eliza Iliescu s-a înscris și la a doua facultate,  la Științe Umane, unde va trebui să achite taxă, deoarece nu poate studia două facultăți la buget. Astfel, mama ei este pregătită să facă sacrificii, să facă imposibilul posibil, pentru a achita suma de  4.000 de lei, pe an!

Adrianei Iliescu face imposibilul posibil pentru a-i achita taxa 

Adriana Iliescu susține că nu-i va fi ușor să achite taxa de 4000 RON, pe an, însă dacă va fi nevoie va face un credit bancar, pentru a se asigura că Eliza va reuși să-și atingă scopul: 

„M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane. Nu avem nevoie de nimic, de niciun ajutor! Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu pentru Playtech.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu, pentru sursa citată

Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție în liceu

Eliza, fiica Adrianei Iliescu a fost împinsă încă de mică de la spate către tainele învățăturii. Mama ei a fost profesoară de română și a reușit s-o influențeze într-un mod pozitiv în educația ei. Acum la vârsta de 17 ani, fetița este șefă de promoție și are planuri mărețe pentru viitorul său. 

Tânăra își dorește ca după bacalaureat să urmeze studiile a două facultăți în paralel. Pe cat de viralizată a fost povestea ei de viață, fetița și-a păstrat modestia și bunătate. Ea este o domnișoară respectuoasă, pasionată de muzică și de dans, dornică să cunoască lumea ce o înconjoară.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a explicat Eliza pentru impact.ro.

Eliza: „Sunt un om normal”

Fata a mărturisit aceleași surse și că nu se consideră o persoană de interes, vedetă, chiar dacă viața ei și a mamei sale a fost destul de mediatizată:

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: