Redactia.ro
Home » Monden » Eliza și Cosmin Natanticu își doresc un copil, dar această bucurie nu este încă posibilă. Motivul pentru care nu au devenit părinți

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc un copil, dar această bucurie nu este încă posibilă. Motivul pentru care nu au devenit părinți

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de mai bine de 10 ani, dar cea mai mare dorință a lor a rămas încă neîmplinită. Au o căsnicie fericită și se bucură de multă împlinire, atât de plan personal, cât și profesional, dar nu au devenit încă părinți. Soția actorului a vorbit recent despre acest subiect, dezvăluind care este motivul pentru care au ales să nu facă pentru moment acest pas important în familia lor.

Eliza și Cosmin Natanticu sunt împreună de 12 ani

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu a început în anul 2009, când s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Cei doi au luat fiecare decizie importantă din relația lor cu multă precauție, așa că după 9 ani împreună au ales să meargă în fața altarului. Au făcut nunta în anul 2018, iar cererea în căsătorie a fost una plină de emoții. Actorul și-a enervat partenera mai tare ca oricând în timp ce erau într-o vacanță în Grecia, apoi i-a pus întrebarea cea mare.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, povestea Eliza Georgescu Natanticu, în umă cu 5 ani.

De atunci au trecut 3 ani, iar ei se înțeleg la fel de bine și evoluează constant împreună. Au participat la „Asia Express”, unde echipa lor i-a cucerit de-a dreptul pe spectatori. Cu micile lor certuri și tachinări, au demonstrat că formează o pereche pe cinste și că pot trece unul alături de celălalt peste orice impediment.

Cei doi își doresc un copil, dar această bucurie nu este încă posibilă. Motivul pentru care nu au devenit părinți

Viața personală a Elizei și a lui Cosmin a fost de cele mai multe ori ferită de atenția publică. Au preferat ca familia lor să nu fie subiect de discuție, cu toate că și-au deschis sufletul în fața publicului lor atunci când a fost cazul.

Eliza a vorbit recent despre dorința de a deveni mamă, dar și despre motivul pentru care acest lucru nu s-a întâmplat încă. Soția actorului a mărturisit că-și dorește foarte tare să aducă pe lume un copil, dar pandemia și condițiile sistemului sanitar au făcut-o să aibă rețineri. Se teme să nu aibă probleme la naștere, așa că a decis alături de Cosmin că mai aștepte până să-și vadă visul împlinit.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații. Nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag. Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună’, a dezvăluit Eliza Natanticu, conform avantaje.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: