Redactia.ro
Home » Monden » Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine sunt mamele copiilor 

Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine sunt mamele copiilor 

Elon Musk a publicat prima fotografie de la petrecerea de Halloween. Unde era, de fapt, și cine apare în poză

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a confirmat că a devenit tată pentru a 12-a oară. Shivon Zilis, directoarea Neuralink, a născut cel de-al treilea copil pe care îl are cu miliardarul. Acest eveniment marchează o nouă adăugare la familia sa extinsă, cu jumătate dintre copiii săi născuți în ultimii cinci ani.

Cine sunt mamele copiilor lui Elon Musk?

Elon Musk are copii cu mai multe femei, reflectând o viață personală complexă și variată. Prima sa soție, Justine Wilson, i-a dăruit cinci copii: gemenii Griffin și Vivian, născuți în 2004, și tripleții Kai, Saxon și Damian. Din păcate, primul lor fiu, Nevada, a murit la doar 10 zile după naștere din cauza sindromului morții subite a sugarului. Musk și Wilson au divorțat în 2008.

Vivian, una dintre gemeni, a devenit transgender în 2022 și și-a schimbat legal numele, renunțând la cel al tatălui său. În instanță, Vivian a declarat că nu mai dorește să fie asociată cu tatăl său biologic în niciun fel.

În 2010, Musk s-a căsătorit cu actrița Talulah Riley. După un divorț în 2012, s-au împăcat și s-au recăsătorit în 2013, doar pentru a divorța din nou în 2016.

Cu starul pop canadian Grimes, Elon Musk are trei copii: X Æ A-Xii, născut în 2020, fiica Exa Dark Sideræl, născută în 2021, și un alt băiat, Techno.

Shivon Zilis, directoarea Neuralink, este mama gemenilor Strider și Azure, iar cel de-al treilea copil al lor, a cărui naștere a fost recent anunțată, completează familia Musk-Zilis.

Musk, un pronatalist vocal, a declarat în trecut că populația este în declin și a glumit că „face tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației”. Cu o avere estimată la 210 miliarde de dolari, Elon Musk continuă să-și extindă familia, indicând că nu intenționează să se oprească aici, potrivit nypost.com.

Elon Musk este cel mai faimos miliardar din lume

Elon Musk, mai bogat decât Jeff Bezos și Bill Gates, a obținut un profil înalt în ultimul deceniu datorită succeselor sale în afaceri, inclusiv Tesla, compania de automobile electrice, și SpaceX, firma de explorare spațială. În plus, viața sa privată, cu relații notabile cu cântăreața Grimes și actrița Amber Heard, a generat numeroase titluri de primă pagină și zeci de pagini de bârfă. Relația sa cu Amber Heard a devenit parte a procesului de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții.

Recent, Elon Musk a făcut o achiziție de mai multe miliarde de dolari a site-ului de socializare Twitter pe care a numit-o platforma „X”.

Cum a ajuns Elon Musk atât de bogat?

Elon Musk s-a născut într-o familie bogată din Pretoria, Africa de Sud, în 1971. Mama sa, Maye, era dieteticiană și model din Canada, iar tatăl său, Errol, era inginer. Musk a dezvăluit în 2021 că suferă de sindromul Asperger, o afecțiune care îi influențează modul de interpretare a lumii din jur.

În copilărie, Musk s-a arătat priceput la calculatoare, creând un joc video la doar 12 ani. La 17 ani, a plecat în Canada pentru a evita serviciul militar sub regimul de apartheid. A studiat la Universitatea Queen’s din Ontario și apoi la Universitatea din Pennsylvania, unde a obținut diplome în fizică și afaceri. După o scurtă perioadă la doctorat la Universitatea Stanford, a fondat, împreună cu fratele său Kimbal, compania de afaceri online Zip2 în 1995, pe care au vândut-o în 1999 pentru 307 milioane de dolari, Musk primind 22 de milioane de dolari.

După vânzarea Zip2, Musk a intrat în domeniul serviciilor bancare și al plăților online prin înființarea PayPal împreună cu Peter Thiel. Participația sa în PayPal i-a adus 180 de milioane de dolari când a fost vândută către eBay în 2009.

Întreprinderi de succes

În 2002, Musk a fondat SpaceX cu ambiția de a coloniza Marte. În 2003, a investit 6 milioane de dolari în Tesla, care la acea vreme nici măcar nu produsese o mașină. Ambele firme au întâmpinat dificultăți inițiale, dar au reușit în cele din urmă. SpaceX a obținut un contract de 1,6 miliarde de dolari cu NASA în 2008, iar Tesla a început producția de masă a Modelului S în 2012.

Datorită creșterii spectaculoase a prețului acțiunilor Tesla, Musk a acumulat o avere imensă. Deținea între 17% și 21% din acțiunile companiei înainte de a cumpăra Twitter, o participație evaluată la aproximativ 170 de miliarde de dolari. Musk deține și 48% din SpaceX, evaluată la 100 de miliarde de dolari.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: