Redactia.ro
Home » Monden » Elon Musk Bran. Cât a plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween 

Elon Musk Bran. Cât a plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween 

GALERIE FOTO (4) Elon Musk Bran. Cât a plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween 

Elon Musk Bran. Iată cât a plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween!

Cât a plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween

Iată cât ar fi plătit miliardarul pentru meniul de la petrecerea de Halloween la care au fost invitați cei mai bogați oameni ai lumii! Invitații au fost întâmpinați cu cele mai bune bucate tradiționale românești. Petrecerea miliardarilor de la Bran a început la un restaurant renumit din zonă care se află pe locul al treilea în lume într-un top al celor mai bune restaurante, din anul 2021.

Aici, gazda le-ar fi asigurat discreția, voia bună, dar și o masă bogată. Oaspeții au ajuns în jurul ore 18:30, îmbrăcați corespunzător cu petrecerea celebrată, Halloween. Multe dintre ținute au fost inspirate din Games of Thrones.

În jurul orei 20:00, invitaţii au intrat în restaurant, unde s-au auzit aplauze puternice. Aceștia s-au bucurat de un mic spectacol, un cor de copii și au fost întâmpinați de „Vlad Țepeș”, cel de la care a început, de fapt, legenda lui Dracula. Totuși, paravanele şi draperiile groase au ținut departe curioșii.  De menționat este și faptul că nimeni nu a confirmat participarea la această cină a lui Elon Musk. Fondatorul PayPal nu a vrut să dea detalii atunci când a discutat cu reporterii români.

„Reporter: „-Spuneți-ne despre experienţa dvs în România… V-a plăcut?”
Peter Thiel, miliardar, fondatorul PayPal: „-A fost grozav!”
Reporter: „-Diseară mergeţi iar la castel?”
Peter Thiel: „-Sunt sigur că ne vom întâlni cu toţii acolo.”
Reporter: „-Angelina şi Elon sunt cu voi?”

Însă Thiel nu a răspuns, păstrând o urmă de mister”, potrivit Pro TV.

Familia Ducu s-a ocupat de mâncarea de la Bran

De mâncarea de la castel s-a ocupat familia Ducu, de la firma Casa Terra, restaurant cu produse tradiționale românești. Elon Musk a cerut în mod expres ca mâncarea să fie una preponderent din țara noastră.

Aproape 50 de persoane participă la mega petrecerea organizată de cel mai bogat om al planetei la Bran, prin care Angelina Jolie,Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund.

Ce au mâncat miliardarii lumii la Bran?

Ce au mâncat miliardarii lumii la Bran? Preparate de lux, dar şi reţete tradiţionale româneşti.

„Începând de la mix de salamuri și brânzeturi italienești, Prosciutto crudo de Parma, Parmigiano Reggiano. Am avut paste gătite pe o roată de parmezan, inclusiv și pentru cei care consumă fără gluten, am avut paste fără gluten.

La Main Course am avut Roasted Beef Black Angus Uruguay, un antricot, Creveți de Argentina în sos de capere cu unt, am avut Ouă Benedict, Ouă Florentine pentru vegetarieni, pâine fără gluten, legume la grătar: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci.

Pentru vegetarieni am avut o conopidă coaptă cu unt de cocos. Foarte mult au mers pastele, cele gătite în roata de parmezan.

Au fost foarte mulți vegetarieni, vegani. La desert am avut macaroons, iar la partea de băuturi am avut un bar de detox cu shot-uri de ghimbir, lime și ananas, fresh-uri cu iarbă de grâu, fresh-uri cu sfeclă roșie și lime”, a spus o sursă de la restaurantul unde bogații lumii au luat astăzi masa de prânz, relatează Spynews.ro.

Ce au mâncat miliardarii lumii la prânz

În cursul zilei de duminică, chiar la prânz, invitații miliardarului s-ar fi ospătat la un restaurant cu terasă, rezervat pentru ei.

Invitații au avut de băut o selecţie de Prosecco (Col veronez şi Nino Franco), apă minerală şi apă plată, limonadă, o selectie de sucuri naturale de mere, portocale şi morcovi, cafea şi ceai, cocktail-uri Bloody Mary şi Esspreso Martini sar şi vinuri italieneşti selecţionate.

Totodată, oaspeții au avut parte și de un meniu detox cu shot-uri cu băuturi din ghimbir, mere şi lămâine, dar şi băuturi din curcuma, ananas, mango şi morcovi. Au avut smoothie din ulei vegetal, baby spanac, pere, ghimbir şi seminţe de cânepă, iar de pe masă nu au lipsit fresh-urile din mere, lime, sfeclă şi lămâie.

Conducerea restaurantului spune că meniul „a fost între 75 și 100 de euro de persoană. Laurențiu Iordache, managerul locaţiei, a explicat că a fost doar un brunch și că nu au fost lucruri ieșite din comun față de meniul obișnuit al restaurantului.

Printre mâncărurile servite a fost telemeaua proaspătă românească, dar şi o selecţie de bunătăţuri italieneşti precum salamuri, brânzeturi, Parmigiano Reggiano şi Prosciutto di Parma. Au avut croissante, tartar de avocado şi ouă Benedict:

Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru. Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu, nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”,a spus Iordache Laurențiu, administratoryl restaurantului, potrivit brasov.net.

„Am avut o pastă fără gluten, alio pepperoncini, la main course am avut un roast beef black angus Uruguay, un antricot, creveți de Argentina în sos de capere cu unt”, a mai explicat acesta, conform sursei citate.

ANTRICOTTO BLACK ANGUS URUGUAY – preț 105 LEI ( la restaurant)
GAMBERI IN UMIDO …………. 74 LEI
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: