Redactia.ro
Home » TV » Emil Rengle și Zanni, legătură nebănuită? Imaginile cu cei doi au devenit virale

Emil Rengle și Zanni, legătură nebănuită? Imaginile cu cei doi au devenit virale

Puțini știu despre legătura dintre Emil Rengle și Zanni! S-au filmat împreună, iar imaginile cu cei doi au devenit virale. Iată ce nu știau toți despre cei doi „Faimoși” ajunși, pe rând, la Survivor.

Emil Rengle, acum concurent la Survivor România 2022, și Zanni, câștigătorul Survivor din sezonul trecut, au devenit virali după ce s-au filmat împreună. S-a întâmplat cu mai mult timp înainte de a începe competiția Survivor România 2022 la Pro Tv.

Emil Rengle și Zanni, legătură nebănuită? Imaginile cu cei doi au devenit virale

Fostul câștigător de la Românii au Talent l-a învățat pe cel care a câștigat trofeul Survivor România 2021 să danseze pe tocuri. Iar din imaginile postate pe Internet se poate observa că Zanni a învățat foarte repede mișcările.

Se întâmpla chiar înainte ca Zanni să ajungă în Republica Dominicană. Emil Rengle a reușit să-l transforme pe Zanni într-un dansator pe tocuri. În videoclipurile postate alături de Rengle, Zanni apare purtând o pereche de cizme cu tocuri. Chiar au încercat să danseze pe câteva melodii pe ritmuri turcești.

Mai mult, Zanni şi-a dat silința de a ține pasul cu celebrul dansator care a făcut senzație pe tocuri la Românii au talent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

Ce a făcut Zanni cu premiul de la Survivor România 2021

La doar 23 de ani, câștigătorul Survivor România 2021 a avut pe mână premiul de 50.000 de euro câștigați după participarea la competiția sportivă televizată. Artistul „crescut” de Alex Velea a dezvăluit ce a f[cut cu banii.

Zanni a reușit să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri. Fostul Faimos și-a achiziționat prima lui casă cu banii câștigați în competiția din Jungla Dominicană.
”Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta.

Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta!

Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a transmis Zanni, într-un video, pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: