Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10. Prima poză cu bebelușul

Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10. Prima poză cu bebelușul

emily burghelea

Momente de fericire pentru prezentatoarea Emily Burghelea și soțul ei, misteriosul Andrei. Cei doi au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Prezentatoarea nu a pierdut deloc timpul și, la scurt timp după ce și-a adus pe lume fiul a scris un mesaj pe paginile personale ale rețelelor de socializare.

Emily Burghelea a născut un băiețel de nota 10

Emily Burghelea a născut vineri, pe 20 ianuarie, un bebeluș sănătos, de 3.700 kilograme, pe cale naturală. Nașterea a decurs fără probleme, iar atât mămica, cât și pruncul se simt bine. Emily a povestit detalii despre fericitul eveniment, chiar pe pagina personală de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)


«Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…Ce trăim este magic», a fost mesajul scris de către Emily.

Emily Burghelea mai are o fetiță care poartă un nume deosebit

Emily și Andrei sunt deja părinții unei fetițe superbe pe nume Amedeea. Deși are doar 23 de ani, prezentatoarea TV se descurcă de minune în rolul de mămică și este foarte grijuluie.

Reușește să-și împartă timpul dedicat familiei cu cel destinat muncii și este nelipsită de pe rețelele de socializare, acolo unde oferă fanilor cele mai interesante noutăți care au loc în viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: