Redactia.ro
Home » Monden » Emily Burghelea îl desființează pe Ludovic Orban. Atac direct la premierul României: “Este ciudat, atât de trist”

Emily Burghelea îl desființează pe Ludovic Orban. Atac direct la premierul României: “Este ciudat, atât de trist”

Emily Burghelea a revenit în atenția publică odată cu noul iubit. Blondina a intrat în centrul atenției cu iubitul care i-a pus inelul de logodnă pe deget, dar care i-a cumpărat și un superb Mercedes. EMily Burghelea, a atacat, însă, și clasa politică.

 

Emily, atac la Ludovic Orban

 

Fosta asistentă de la Acces Direct a avut un atac la adresa clasei politice. Emily Burghelea pare ușor de stârnit când vine vorba de nedreptăți. De data aceasta, Emily l-a luat în vizor pe premierul Ludovic Orban cu privire la restricțiile impuse și la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Frumoasă blondină a atacat scena politică din România, într-o postare pe pagina personală de Instagram.

,,Am văzut la știri că Londra a intrat în lockdown. Spania, Parisul, Belgia si nu numai se confrunta cu aceeași situație. Credeți că ne vor închide și pe noi? Sau așteaptă alegerile de pe 6 decembrie și imediat după vor face asta? Păi cum să ia măsuri înainte de alegeri… Doamne Ferește!”, a fost o parte din mesajul transmis de Emily.

Fosta asistentă de la Acces Direct nu a ezitat să vorbească despre numărul de infectări zilnice și modul în care autoritățile gestionează

,,Este ciudat că noi am fost închiși de Paște când aveam extrem de puține cazuri, iar acum, când avem 6500 pe zi, nu mai zice nimeni nimic. Este atât de trist ce se întâmplă în politică…. VREAU CA NOUA GENERAȚIE SĂ SCHIMBE CEVA! Eu cred că dacă o să ne implicăm o să reușim. Am avut multe ocazii să plec din țară însă nu vreau să fac asta! Vreau să rămân în România și lupt să fac țara asta mai bună! Eu îmi fac datoria în fiecare zi, prin gesturi mărunte. Fă și tu asta! Împreună o să reușim. Noi trebuie să schimbăm mersul lucrurilor. Dacă nu noi facem nimic, atunci cine?”, a fost mesajul vedetei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: