Redactia.ro
Home » TV » Emily Burghelea, o femeie norocoasă! Pe lângă inel, a primit de la iubit și un bolid de lux

Emily Burghelea, o femeie norocoasă! Pe lângă inel, a primit de la iubit și un bolid de lux

Fosta asistentă TV, bună de plată.

Emily Burghelea se poate considera o femeie frumoasă. Fosta asistentă de la Acces Direct este tot mai răsfățată de iubit. După ce i-a oferit un inel scump, acesta i-a mai dăruit și un bolid de lux. Paprazii au surprins-o la volanul unui Mercedes GLE Coupe de toată frumusețea.

Emily Burghelea, o femeie răsfățată

Emily Burghelea pare să aibă o relație la care multe femei ar visa. După ce iubitul a cerut-o în căsătorie la Teo Show, cu un inel scump, acesta a mai surprins-o pe frumoasa lui iubită și cu un Mercedes GLE Coupe. Cel puțin, asta pare din imaginile surprinse de paparazzii, care au văzut-o pe fosta asistentă cum conducea prin Capitală bolidul de lux.

Reacția lui Emily Burghelea după cererea în căsătorie

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în platoul „Teo Show” și nu se aștepta la acest lucru.

”Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a spus Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

Sursa: Cancan.ro

Cum a planificat iubitul lui Emily cererea în căsătorie

Iubitul lui Emily Burghelea este o persoană care se ferește de camerele de filmat, dar de data aceasta, dorind să facă pasul cererii în căsătorie, a ales să-și învingă fobia. El a povestit și cum a planificat momentul.

„De aproape doi ani trăiesc alături de Emily o frumoasă poveste de dragoste pe care nu am crezut vreodată că o să ajung să o arăt la TV și nici să-mi exprim în public sentimentele față de ea.  În același timp, am conștientizat faptul că iubirea noastră trebuie să fie încununată într-un mod care să fie pe placul ei. Așa că am ales să contactez producătorii emisiunii cu care ea colaborează parțial, mi-a fost cel mai la îndemână. I-am luat telefonul fără să știe și am căutat-o pe Andreea de la Kanal D, care a fost foarte bucuroasă atunci când a auzit ideea mea, iar de acolo tot ce am făcut a fost public.

Legat de faptul că eu îmi ascund fața, este strict legat de o fobie a mea de cameră și de a mă vedea în poze sau filmări care țin de viața mea privată. Dar Emily mi-a creat în direct pagina de instagram iubitul_lui_emily, oamenii s-au abonat la acea pagină și am decis să nu-i las singuri și să o arăt pe ea în ipostazele pe care nu le arată în story-uri, iar eu să apar în continuare mascat.

Este o decizie pe care mi-o asum legat de viața mea privată, care după părerea mea, e normal să fie diferită față de viața mea publică”, a spus iubitul lui Emily Burghelea, în exclusivitate pentru aceeași sursă.

Etichete: