Redactia.ro
Home » TV » Emily Burghelea se întoarce pe marile ecrane. Fosta asistentă le-a pregătit fanilor o surpriză

Emily Burghelea se întoarce pe marile ecrane. Fosta asistentă le-a pregătit fanilor o surpriză

Emily Burghelea, un nou proiect

Emily Burghelea revine în fața telespectatorilor la Kanal D. Blondina și-a dat demisia de la Acces Direct după ce a anunțat în direct că Vulpița este agresată de Viorel, iar moderatoarea și producătorii emisiunii ascund acest lucru.

Anunțul revenirii sale l-a dat chiar ea pe rețelele de socializare.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct

Emily Burghelea anunța în urmă cu câteva săptămâni că a plecat de la emisiunea Acces Direct, unde era asistentă după ce a recunoscut în timpul emisiunii că Veronica era agresată fizic de Viorel.

Asistenta tv nu a putut să-și termine fraza, pentru că emisiunea s-a încheiat, fiind și ultima dată în care blondina mai apărea în platoul Acces Direct.

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine’, a declarat atunci Emily Burghelea.

După această dezvăluire a pornit un scandal între producția Acces Direct, Emily Burghelea și publicul care i-a ținut partea blondinei.

Se pare că după aceast scandal, cea care a ieșit șifonată din întreg evenimentul, a fost Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Majoritatea publicului au criticat-o pentru că minte în legătură cu Viorel și Vulpița pentru a păstra audiența emisiunii.

Emily revine cu un nou proiect la Kanal D?

Fosta asistenta tv le-a pregătit o surpriză fanilor. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu un microfon de la KanalD în mână, având la descriere hashtagul #commingsoon.

Imediat, aceasta a fost asaltată de întrebările fanilor curioși de noul proiect, dar blondina nu a dorit să facă mai multe detalii, lăsându-și fanii pe gânduri.

View this post on Instagram

#comingsoon

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: