Redactia.ro
Home » Monden » Emisiunea „La Măruță“, pusă pe pauză. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Emisiunea „La Măruță“, pusă pe pauză. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV

Vara a venit și o dată cu ea vedetele suferă modificări de program. După ce emisiunea lui Teo a ieșit din grilă, o veste mai puțin așteptată și-a făcut prezența. Cătălin Măruța va lua o pauză… binemeritată. Prezentatorul ProTv a explicat în direct că mai au doar câteva zile de difuzare.

Miercuri, 20 iulie, Cătălin și-a informat fanii că se pregătește să intre în vacanță. „La Măruță” nu se va mai regăsi în grila postului pentru ceva timp. De săptămâna viitoare, emisiunea prezentată de Cătălin Măruță va intra în vacanță.

„Mai avem săptămâna viitoare emisiune și apoi intrăm în vacanță, Ciucă!”, a anunțat Măruță, în direct, la PRO TV.

Ca-n fiecare an, Cătălin Măruță va pleca în vacanță alături de Andra și cei doi copii ai lor, Eva și David.

Cătălin Măruță e la Pro TV de 15 ani

Cătălin Măruță a început să lucreze la Pro TV în septembrie 2007, atunci când a început să prezinte emisiunea „Happy hour”. După 6 ani, show-ul și-a schimbat numele și a devenit „La Măruță”.

În urmă cu câteva săptămâni, un zvon conform căruia Măruță ar fi urmat să se mute de la ProTV la AcasăTV a circulat în mediul online. La baza acestei decizii ar fi stat dorința conducerii să crească audiența de pe AcasăTV cu ajutorul emisiunii prezentate de Cătălin. După valul de reacții, prezentatorul a declarat că nu este decât o informație eronată. Mai precis, show-ul care îi poartă numele va fi difuzat în continuare de la aceeași oră și pe același canal.

De 15 ani, Cătălin Măruță lucrează la PRO TV și nu are de gând să renunțe prea curând la emisiune. Pe lângă show-ul de la PRO TV, soțul Andrei se ocupă și de podcastul său „Acasă la Măruță”, care se numără printre cele mai urmărite podcasturi din România. Pe YouTube, Cătălin Măruță are milioane de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: