Redactia.ro
Home » Monden » Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă de pe pos? De ce a fost luată o asemenea decizie

Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă de pe pos? De ce a fost luată o asemenea decizie

Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă de pe post.

Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă de pe post? Emisiunea prezentată de Teo Trandafir urmează să fie scoasă din grila de programe. Se pare că televiziunea a luat o asemenea decizie din cauza audienței scăzute din ultima perioadă.

Emisiunea lui Teo Trandafir, scoasă de pe post? De ce a fost luată o asemenea decizie

Vestea că emisiunea prezentată de Teo Trandafir urmează să fie scoasă din grila de programe ar putea crea o reacție neașteptată din partea fanilor. Potrivit Cancan.ro, Kanal D a decis scoaterea definitivă a emisiunii Teo SHow, prezentată de Teo Trandafir. Decizia ar fi fost luată în urma unor discuții legate de audiența pe care Teo Trandafir o face în ultima perioadă.

Cu toate că nu există încă declarația oficială cu privire la decizia pe care postul de televiziune ar fi luat-o, se pare că există posibilitatea ca Teo Trandafir să fie nevoită să facă parte din altă emisiune. Nu se știe dacă prezentatoarea tv ar putea începe un alt proiect la Kanal D din toamnă sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la postul de televiziune care a consacrat-o în ultimii ani.

Teo Trandafir, despre cel mai important moment din cariera sa

Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televizine din România. Vedeta a declarat care a fost cel mai important moment din cariera sa profesională. Prezentatoarea tv are o carieră impresionantă, aceasta moderând mai multe emisiuni de-a lungul anilor. Despre momentul important din viața sa profesională, care a contribuit la succesul pe care îl are astăzi, Teo a spus:

”După părerea mea, cred că a fost momentul în care am decis să mă îndrept spre Pro TV, la invitația oamenilor de acolo. Din acel moment lucrurile s-au schimbat, am început să le fac altfel, s-a schimbat programul, ritmul de viață, felul de a gândi. Totul, dar absolut totul s-a schimbat de atunci și efectele… se mențin”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: