Redactia.ro
Home » TV » Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu începe pe 4 august. Va putea fi urmărită de două ori pe săptămână

Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu începe pe 4 august. Va putea fi urmărită de două ori pe săptămână

Noua emisiune la Antena 1

Emisiunea de dating Rămân cu tine, prezentată de Liviu Vârciu va fi difuzată pe Antena 1 în data de 4 august, începând cu ora 20.30.

Ulterior, din data de 10 august show-ul va putea urmărit de telespectatori de două ori pe săptămână, de la ora 20.30.

Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu începe pe 4 august. Va putea fi urmărită de două ori pe săptămână

Emisiunea „Rămân cu tine”, prezentată de Liviu Vârciu va începe de 4 august, de la ora 20.30. Vârciu va sfătui 20 de femei, care își doresc să-și cunoască alesul și care au propriile așteptări de la persoanele de sex masculin.

Așadar, fiecare domnișoară va putea alege un posibil pretendent, din mai mulți potențali partneri care se vor prezenta în fața lor.

Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună Rămân cu tine!’, a declarat Liviu Vârciu.

Rămân cu tine, un show provocator și plin de surprize

Noua emisiune de dragoste va fi o producție electrizantă și provocatoare. Cele 20 de femei vor trebuie să vină pregătite, pentru a ști ce bărbat își doresc lângă ele. Pentru a fi aleși, potențialii parteneri vor trebui să le impresioneze pe tinere, dar nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări și hobby-uri.

În cazul în care fetele acceptă să iasă la o întâlnire cu băieții, în urma respectivei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

Formatul „Take me out”, a fost produs în ultimii 20 de ani a fost realizat de aproape pe tot mapamondul, având mare succes în fața publicului. Acest timp de emisiune a fost format în țări precum Marea Britanie, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini