Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a fost forțat să-și amâne premiera filmului din cauza coronavirusului

Liviu Vârciu a fost forțat să-și amâne premiera filmului din cauza coronavirusului

liviu varciu coronavirus premiera film

Coronavirusul continuă să facă victime în România, iar mulți dintre artiștii noștri sunt victime colaterale. Cum oficialitățile au interzis evenimentele cu public mare, mulți dintre ei au fost nevoiți să-și anuleze evenimentele programate. Printre aceștia se numără și Liviu Vârciu, care a fost forțat să-și amâne premiera filmului.

Liviu Vârciu a fost afectat de criza provocată de coronavirus

Actorul urma să aibă o lansare a noului său film, „Zăpadă, ceai și dragoste”, însă a fost forțat să sisteze orice plan. Din cauza răspândirii virusului, premiera filmului său, la care erau invitate foarte multe persoane, a fost amânată pe termen nedefinit. Așadar, fanii care așteptau cu sufletul la gură să vadă pe 27 martie premiera filmului său vor fi nevoiți să aștepte.

E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vb la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor”, a declarat Liviu Vârciu, în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, potrivit Viva.

Actorul a mărturisit și că financiar vorbind amânarea peliculei se transpune într-o pierdere pentru el: „Am decis să îl amân pentru 25 septembrie, cu durere în suflet. Toţi suntem la primul nostru film şi ne-am pus toată inima. Financiar eu am fost ăla păcălit”, a mai spus Liviu Vârciu.

Actorul era mândru să-și vadă visul cu ochii

Vorbind despre acest pas, de la actorie la producție, Liviu Vârciu recunoștea că a fost provocare și că a fost ca o demonstrație pentru cei care n-au crezut în el. „Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film. Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere”, susţine el pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: