Redactia.ro
Home » TV » Ce a făcut Liviu Vârciu la nuntă la Adelina Pestriţu!

Ce a făcut Liviu Vârciu la nuntă la Adelina Pestriţu!

Ce a făcut Liviu Vârciu în ziua nunţii Adelinei Pestriţu!

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit religios, sâmbătă, 20 iulie, şi au petrecut alături de cei peste 300 de invitaţi la un restaurant de lux din Capitală.

Ce a făcut Liviu Vârciu în ziua nunţii Adelinei Pestriţu!

Bruneta nu a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasa. În trecut, ea s-a iubit cu Liviu Vârciu, cel care a dus-o prima oară la altar. Aceasta în urmă cu 10 ani. Cei doi au divorţat în 2010.

În timp ce Adelina se mărita cu tatăl fetiţei sale, fostul soţ posta pe Instagram o imagine în care apare cu spatele. Acesta fiind un semn că este nepăsător. La fotografia respectivă, fanii nu au ezitat şi i-au adus aminte de Adelina Pestriţu.

‘Liviuuu, se mărită Adelina!’, ‘Fiecare are viata lui, fiecare are familia lui, nu mai traiti in trecut’, ‘ El traieste in amintirile lui. Ea are o familie, o fiica si un sot care o iubeste. El daca n-a stiut s-o aprecieze cand a trebuit, sa traiasca in trecut’, au fost unele dintre mesajele din partea internauţilor.

Liviu Vârciu a reuşit să o uite pe fosta soţie, Adelina Pestriţu, şi este fericit cu actuala lui parteneră, Anda Călin, care i-a dăruit o fetiţă.

Citește și: FCSB s-a împiedicat cu Sepsi! Becali și-a făcut praf atacantul!