Redactia.ro
Home » TV » Emisiunea „Românii au Talent” revine pe Pro TV! Cine sunt jurații, care este marele premiu și ce schimbări apar în sezonul 14

Emisiunea „Românii au Talent” revine pe Pro TV! Cine sunt jurații, care este marele premiu și ce schimbări apar în sezonul 14

Romanii au talent

Revenirea mult așteptată a show-ului „Românii au talent” la PRO TV marchează debutul celui de-al 14-lea sezon, aducând o explozie de emoție și talent în casele telespectatorilor. Premiera sezonului, programată pentru vineri, 9 februarie 2024, de la ora 20:30, promite momente memorabile, concurenți impresionanți și clipe pe care nu le poți rata!

Cu butoanele aurii pregătite să fie apăsate pentru cei care vor reuși să ridice sala în picioare cu talentul lor, „Românii au talent” se anunță a fi un fenomen și în acest sezon. De la data menționată, cel mai iubit show de divertisment din țară revine la PRO TV și pe platforma VOYO, aducând bucurie și inspirație în casele tuturor fanilor.

Cine sunt jurații sezonului 14 Românii au Talent, de la Pro TV

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, membrii juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise, așteaptă cu entuziasm să împărtășească cu telespectatorii momentele magice ale concurenților obișnuiți care se vor transforma în adevărați eroi ai întregii țări.

Pavel Bartoș și Smiley, gazdele show-ului, sunt în culise și aduc un strop de bucurie și încurajare tuturor celor care și-au depășit temerile și au avut curajul să urce pe scenă. Cei doi prezentatori au transmis primele lor impresii despre noul sezon al show-ului de la PRO TV, arătându-și emoția și entuziasmul pentru spectacolul care urmează.

„Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile TV.

Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, spune Smiley înaintea lansării.

Care este marele premiu

La fel ca în anii anteriori, marele câștigător al emisiunii „Românii au talent” va pleca acasă cu un premiu impresionant în valoare de 120.000 de euro, alături de prestigiosul trofeu. Astfel, participanții au toate motivele să își pună talentul în valoare și să ofere publicului un spectacol memorabil, în speranța de a câștiga nu doar recunoașterea, ci și recompensa pe măsură.

Câștigătorii edițiilor anterioare ale show-ului „Românii au talent”:

  • Adrian Țuțu – sezonul 1
  • Cristian Gog – sezonul 2
  • Bruno Icobeț – sezonul 3
  • Brio Sonores – sezonul 4
  • Speed cubing – sezonul 5
  • Laura Bretan – sezonul 6
  • Lorelai Moșneguțu – sezonul 7
  • Emil Rengle – sezonul 8
  • Ana Maria Pantaze – sezonul 9
  • Radu Palaniță – sezonul 10
  • Ana-Maria Mărgean – sezonul 11
  • Darius Mabda – sezonul 12
  • Rareș Prisacariu – sezonul 13
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: