Redactia.ro
Home » Știri » Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Ce vor face părinții cu banii, de fapt

Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Ce vor face părinții cu banii, de fapt

Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Ce vor face părinții cu banii

Iată ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Ce vor face părinții cu banii, cei 120.000 de euro câștigați de fiul lor în vârstă de șapte ani.

Ce și-a cumpărat Rareș Prisacariu după ce a câștigat „Românii au talent” 2023. Ce vor face părinții cu banii, de fapt

În marea finală a show-ului de la Pro TV, pe care a câștigat-o, Rareș Prisacariu a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din „Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez. La fel cum s-a întâmplat și în faza preselecțiilor, Rareș Prisăcariu a uimit și emoționat publicul, iar jurații l-au aplaudat minute în șir și l-au complimentat.

„Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam”, a spus vineri seară Rareș Prisacariu după ce a câștigat premiul cel mare de la „Românii au talent” 2023.

Mama băiatului, Gina Prisacariu, a fost întrebată despre premiul cel mare și ce se va întâmpla cu banii. Ea a explicat că suma va fi investită în viitorul fiului, evident.

„Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți”, a spus mama lui Rareș.

„Și-a dorit foarte mult un joc de lego și câteva cărți. Ca atare, în weekend asta am făcut. Am mers și am cumpărat acel joc de lego mult dorit. Nu se pune chestiunea ca Rărășelul nostru, puiul nostru, cum îl alintăm, să nu aibă parte de tot confortul material din partea noastră!”, a mai declarat Gina Priscariu în exclusivitate pentru Playtech.

Gina Prisacariu, mama lui Rareș, are 41 ani, s-a născut la Botoșani, într-o familie de cadre didactice. Este educatoare la o grădiniță din localitate, fiind foarte pasionată de lectură și pictură.

Tatăl lui Rareș Prisacariu se numește Marius Prisăcariu, are 46 de ani și este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Acesta a studiat Științe Economice și este pasionat de istorie și de cinematografie.

În cadrul unui interviu acordat recent, părinții băiețelului au declarat că nu l-au forțat niciodată pe micuț să învețe ceva și că a mers doar de plăcere la toate emisiunile televizate de-a lungul timpului. Totodată, el singur și-a ales la ce emisiuni să meargă, au mai spus părinții.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: