Redactia.ro
Home » Sport » Emma Răducanu, imagini rare în brațele tatălui român. S-a întors acasă, după uriașa victorie de la US Open

Emma Răducanu, imagini rare în brațele tatălui român. S-a întors acasă, după uriașa victorie de la US Open

GALERIE FOTO (4)

Au apărut imagini rare cu Emma Răducanu și tatăl ei român! Sportiva s-a întors acasă, în Marea Britanie, la doar câteva zile după ce a câștigat titlul de noua campioană de la US Open.

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, a ajuns acasă, în Bromley, unde a fost întâmpinată în fața casei familiei de tatăl ei român. Părintele i-a ridicat brațul în semn de victorie, ca pe un ring de box, apoi a îmbrățișat-o strâns, potrivit Daily Mail. Extrem de discret, părintele fetei, născut în România, a spus doar câteva cuvinte grupului de reporteri prezenți, că este fericit și mândru de Emma.

Emma Răducanu, imagini rare cu tatăl român

La întoarcerea acasă, Emma Răducanu a făcut câteva declarații.

„Mă simt foarte bine să fiu din nou acasă. Am fost plecată șapte săptămâni, mă bucur că m-am întors, că mi-am văzut părinții, că i-am îmbrățișat”, a spus ea, citată de Daily Mail.
Cât despre vreo petrecere sau sărbătorire, a precizat că încă nu s-a gândit la nimic și că deocamdată vrea să se relaxeze și recupereze în urma parcursului din America de Nord.

Tatăl român al Emmei Răducanu, implicat în cariera fiicei sale

Extrem de implicat în deciziile jucătoarei e chiar tatăl său, Ian Răducanu. Daily Mail scrie că el este cel care ia deciziile pe termen lung în ceea ce o privește pe fiica sa, așa cum se va întâmpla și în cazul antrenorul ei full-time. Ian are o diplomă în inginerie civilă și tot el a fost cel care a ghidat-o pe Emma spre tenis.

„Părinții mei luau lecții într-un parc din zonă și m-au «târât» și pe mine în treaba asta. Chiar nu mi-a plăcut tenisul la început. Tatăl meu mă cam forța să joc, dar am început să concurez și am simțit că am acel spirit competitiv în mine și că îmi place să lupt”, spunea Emma în urmă cu mai mult timp.

Emma Răducanu s-a născut în Canada, la Toronto, din tată român și mamă chinezoaică. Când avea doar doi ani, familia acesteia s-a mutat din Toronto în UK, acolo unde Emma a primit cetățenie britanică și a făcut primii pași în tenis.

Povestea Emmei Răducanu se aseamănă până într-un punct cu cea a Biancăi Andreescu: canadianca are însă ambii părinți de origine română și, pe deasupra, a și locuit câțiva ani în România. Lucru care nu s-a întâmplat și în cazul Emmei Răducanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini