Redactia.ro
Home » Știri » Emma Răducanu s-a despărțit de Carlo Agostinelli. Milionarul a fost blocat pe toate rețelele sociale de sportivă

Emma Răducanu s-a despărțit de Carlo Agostinelli. Milionarul a fost blocat pe toate rețelele sociale de sportivă

Emma Răducanu, tenismena de 21 de ani cu origini românești, a pus capăt relației cu Carlo Agostinelli, fiul miliardarului Robert Agostinelli, un influent bancher italiano-american. Informațiile despre despărțirea lor au fost dezvăluite de publicația The Sun, care a observat că cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și că Emma l-ar fi blocat pe Carlo. Aceste detalii au condus la concluzia că Emma ar fi fost cea care a luat decizia de a se despărți.

Relația dintre Emma Răducanu și Carlo Agostinelli a fost mereu sub atenția presei

Carlo, fost produs al academiei de fotbal Tottenham din Londra, este fiul lui Robert Agostinelli, al cărui imperiu financiar este evaluat la un miliard de dolari, conform Forbes.

Robert Agostinelli, cofondator și președinte al firmei de capital privat Rhône Group, este cunoscut pentru încercarea sa de a achiziționa clubul de fotbal Liverpool. El este prieten cu personalități notabile precum George Bush și Nicolas Sarkozy. În prezent, Robert Agostinelli este căsătorit cu modelul Francesca Agostinelli, în vârstă de 27 de ani.

Mama lui Carlo, Mathilde Favier-Meyer, în vârstă de 54 de ani, are o poziție semnificativă în industria modei, fiind manager de relații publice la Dior Couture. Ea se ocupă de relațiile cu celebritățile din întreaga lume, conform biografiei sale de pe Instagram.

În 2023, Emma Răducanu a reușit să genereze venituri semnificative

În 2023, Emma Răducanu a reușit să genereze venituri semnificative aproximativ 10 milioane de dolari, majoritatea provenind din sponsorizări, și nu din câștiguri sportive. Din competițiile sportive, Emma a câștigat doar 200.000 de dolari, restul provenind de la cei 9 mari parteneri comerciali ai săi, printre care British Airways, Porsche, Tiffany, Dior, Wilson, Nike și Vodafone.

Companies House, firma care a analizat câștigurile Emmei Răducanu, sugerează că nu toate veniturile sportivei trec prin compania sa, Harbour 6 Ltd. De exemplu, din premiul de două milioane de euro câștigat la US Open în 2021, doar 600.000 de euro au fost înregistrați oficial în această companie.

Despărțirea de Carlo Agostinelli nu pare să fi afectat negativ cariera Emmei Răducanu. Tenismena continuă să se bucure de succes atât pe teren, cât și în afara acestuia, datorită numeroaselor sale contracte de sponsorizare. Cu toate acestea, despărțirea a atras atenția asupra vieții sale personale, aducând-o din nou în lumina reflectoarelor.

Emma Răducanu se concentrează acum pe cariera sa sportivă și pe gestionarea imaginii sale publice. Tânăra sportivă continuă să fie o figură influentă în lumea tenisului, având în vedere atât talentul său, cât și abilitatea de a atrage sponsori de renume mondial.

Emma Răducanu a demonstrat că este capabilă să își gestioneze cu succes cariera și imaginea, colaborând cu unele dintre cele mai mari branduri din lume. Aceasta îi oferă o platformă solidă pentru a-și extinde influența și pentru a se afirma ca una dintre cele mai proeminente figuri din sportul mondial.

Despărțirea Emmei Răducanu de Carlo Agostinelli a stârnit numeroase reacții din partea fanilor și a publicului

Mulți au speculat asupra motivelor despărțirii și asupra modului în care aceasta ar putea afecta cariera sportivei. Cu toate acestea, Emma a demonstrat în repetate rânduri că este rezilientă și capabilă să depășească orice obstacol.

În ciuda provocărilor personale, Emma Răducanu rămâne concentrată pe obiectivele sale sportive. Tânăra jucătoare de tenis are un potențial imens și continuă să fie o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi din întreaga lume. Cu determinarea și talentul său, viitorul ei în tenis pare a fi luminos și plin de realizări.

Emma Răducanu, cu origini românești și o carieră sportivă promițătoare, a trecut printr-o despărțire publică de Carlo Agostinelli, dar continuă să strălucească pe scena internațională. Cu sprijinul fanilor și al sponsorilor săi, Emma este hotărâtă să își continue ascensiunea în lumea tenisului și să rămână o figură influentă și admirată în sportul mondial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini