Redactia.ro
Home » Monden » Emmanuel și Brigitte Macron, gesturi tandre în public. Cum au fost surprinși cei doi

Emmanuel și Brigitte Macron, gesturi tandre în public. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (9) Emmanuel și Brigitte Macron, gesturi tandre în public

Emmanuel și Brigitte Macron, gesturi tandre în public. Președintele Franței și soția sa au impresionat pe toată lumea cu apariția lor de Ziua Franței. Cei doi au fost extrem de apropiați și au fost surprinși de fotoreporteri în timp ce își împărtășeau gesturi tandre.

Emmanuel și Brigitte Macron, gesturi tandre în public. Cum au fost surprinși cei doi

Pe 14 iulie a fost Ziua Franței, eveniment tradițional sărbătorit cu parada militară pe bulevardul parizian Champs-Elysee. Președintele Emmanuel Macron și Prima Doamnă a Franței au asistat la paradă, urmând ca după să dea primul său interviu televizat de când a fost reales în aprilie. Parada de Ziua Franței a impresionat atât prin spectacol, cât și prin prezența președintelui Franței și a soției acestuia. Cei doi au fost extrem de apropiați și nu s-au ferit să își arate afecțiunea unul față de celălalt în public. Emmanuel și Brigitte Macron au fost surprinși de fotoreporteri în timp ce se țineau de mână, în timp ce priveau relaxați parada de Ziua Franței.

Prima Doamnă a României a făcut senzație cu noua sa ținută. Brigitte Macron a optat pentru o rochie semnată de Louis Vuitton, făcându-i concurentă celebrului model Naomi Campbell, oaspetele surpriză de la parada de 14 iulie. Cuplul prezindențial s-a aflat în centrul atenției în timpul tradiționalului eveniment de pe celebrul bulevrad Champs-Elysee. Înainte ca Emmanuel Macron să ajungă la tribuna oficială pentru a-și saluta invitații, președintele Franței i-a sărutat mâna soției sale. Cei doi sunt foarte fericiti unul cu altul și par un cuplu extrem de sudat. Brigitte Macron a discutat cu frumoasa Naomi Campbell și s-au fotografiat împreeună.

Ce ținută a purtat Brigitte Macron de Ziua Franței

Soția președintelui Franței a purtat o ținută Louis Vuitton, o rochie cu mâneci lungi și imprimeuri rafinate, accesorizată cu o curea în talie, pantofi aurii, clutch auriu cu negru. Brigitte a renunțat la rochiile scurte și a ales o ținut senzațională, care i-a pus în valoare gambele fine. Prima Doamnă a optat totuși pentru aceeași coafură cu care ne-a obișnuit.

Emmanuel Macron avea 15 ani și era elev la liceu când a cunoscut-o pe Brigitte Macron. Cand era adolescent, Emmanuel i-a spus acesteia că, indiferent de ce se va intâmpla, se va căsători cu ea. Ei bine, se pare că ceea ce și-a dorit s-a împlinit. Actualul Președinte al Frantei avea 18 ani și juca într-o piesă de teatru supervizată de viitoarea lui soție. De dragul iubirii, el s-a mutat la Paris pentru a fi mai aproape de ea și pentru a o convinge pe deplin ca sunt suflete pereche. „Încet, încet cu foarte multă răbdare a reuşit să îmi înfrângă toată rezistenţa. El nu se comporta ca un adolescent, avea o relaţie de la egal la egal cu orice adult pe care îl întâlnea„, a povestit Prima Doamnă a Franței. În 2007, Brigitte și Emmanuel Macron s-au căsătorit, dar a preferat să își păstreze numele de domnișoară, rămânând astfel Trogneux, şi nu Macron. ”Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţe lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat Brigitte Macron.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: