Redactia.ro
Home » Știri » Emoție la superlativ. Cum a reacționat o tânără care a fost operată la ochi și și-a văzut soțul pentru prima dată

Emoție la superlativ. Cum a reacționat o tânără care a fost operată la ochi și și-a văzut soțul pentru prima dată

Emoție la superlativ. Cum a reacționat o tânără care a fost operată la ochi și și-a văzut soțul pentru prima dată

O poveste care a emoționat o lume întreagă. Iată cum a reacționat o tânără care a fost operată la ochi și l-a văzut pentru prima dată pe cel care avea să îi devină soț.

Emoție la superlativ. Cum a reacționat o tânără care a fost operată la ochi și și-a văzut soțul pentru prima dată

Se spune că frumusețea stă în ochii celui care privește, dar acest lucru are o altă însemnătate pentru acești doi îndrăgostiți.

Sophia a început să își piardă vederea pe când avea 18 ani din cauza unei boli care duce la subțierea și deformarea corneei. În august 2017, ea era complet oarbă.

„La început, am crezut că nu e nimic grav”, a declarat ea pentru SWNS. „Am condus până la școală, dar mi-am dat seama că vederea mea nu mai era bună când încercam să citesc ziarul”, a continuat ea. „A fost atât de înfricoșător și cred că am plâns timp de șase luni fără oprire”.

Sophia nu și-a pierdut speranța, însă, nicio clipă, și asta pentru că l-a avut aproape pe Christian, pe care l-a cunoscut când tânăra studia Psihologia în ciuda problemelor ei de sănătate. Ea s-a îndrăgostit ușor, ușor de el.

„Nu-l vedeam când l-am cunoscut, boala se agravase. Ca să traversez o stradă, era nevoie să văd umbra cuiva și să o urmez”, a povestit tânăra.

La început, Christian și Sophia au fost prieteni, dar el i-a fost tot timpul aproape și a ajutat-o inclusiv să strângă banii necesari pentru o operație ce promitea recuperarea vederii, lucru care s-a și întâmplat. În august 2019, Sophia a fost operată și și-a recuperat vederea. Iată ce a simțit când l-a văzut pe Christian pentru prima dată.

„A fost foarte intens să-l văd pentru prima dată, pentru că puteam vedea foarte clar fiecare detaliu al feței lui. După ce m-am calmat, mi-am dat seama cât de drăguț era. Construisem deja o legătură cu el încât nu mai conta cum arată, dar a fost foarte plăcut să-i văd cum se cuvine chipul după atâta timp, mi-am dat seama că este la fel de chipeș cum mi-am imaginat”, a mărturisit tânăra, conform Daily Mail.

Sophie s-a îndrăgostit de Christian datorită felului lui de a fi, nu pentru frumusețea lui fizică. I-a mărturisit ce simte pentru el, iar sentimentele erau reciproce. În ianuarie 2021, Christian a cerut-o de soție pe Sophie și s-au căsătorit la câteva luni distanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: