Redactia.ro
Home » Monden » Era „băiatul rău” al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins. Drama prin care trece Ombladon din cauza coronavirusului

Era „băiatul rău” al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins. Drama prin care trece Ombladon din cauza coronavirusului

GALERIE FOTO (4) Era _băiatul rău_ al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins

Era „băiatul rău” al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins. Ombladon din trupa Paraziții trece prin momente grele după ce și-a pierdut tatăl și fratele din cauza noului coronavirus. Cu toate că lumea îl știa ca pe un bărbat puternic, acesta a fost devastat la aflarea veștii și încă nu și-a revenit din acest șoc.

Era „băiatul rău” al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins. Drama prin care trece Ombladon din cauza coronavirusului

Era „băiatul rău” al hip-hopului, dar în prezent a devenit un familist convins. Membrul trupei Paraziții, Ombladon trece prin momente cumplite din cauza virusului ucigaș. Pe numele său real Bogdan Ionuț Păstacă și-a pierdut tatăl și fratele după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Ombladon a fondat trupa Paraziții împreună cu Cheloo, juratul de la iUmor. Pe 6 aprilie a împlinit 42 de ani, dar unele dintre cele mai dragi persoane din viața sa nu au mai fost alături de el în această zi specială.

Artistul nu a avut o relație perfectă cu familia sa, existând mai multe certuri și discuții, dar moartea celor doi l-au șocat pe Ombladon. Bogdan s-a lăsat de școală și s-a confruntat cu vicii precum alcool și tutun, iar părinții au avut de furcă cu el.

Între timp, artistul și-a dat seama cât de mult își iubește părinții și le-a dedicat o melodie. Acesta a considerat că singurul mijloc de exprimare cel mai potrivit pentru el sunt versurile.”Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, spunea Ombladon.În piesa sa, rapperul a spus că nu a urmat drumul pe care părinții și l-ar fi dorit pentru el, dar își dorește să își îndrepte greșelile, pentru că niciodată nu este prea târziu.

Parazitii

Cine este partenera de viață a artistului?

Pe lângă faptul că au înființat împreună trupa Paraziții, Ombladon și Cheloo sunt cei mai buni prieteni. Ambii au preferat să-și țină viața personală departe de ochii presei. Ombladon se ascunde în mulțime când nu este pe scenă și chiar dacă are conturi pe rețelele de socializare, publică doar imagini cu el și foarte rar cu iubita sa.

S-au știut foarte puține informații despre viața personală a lui Ombladon, dar din când în când, mai bucură publicul cu imagini în care apare alături de iubita sa minunată. Bogdan se iubește cu o brunetă focoasă pe care a ținut-o departe de ochii presei. Sorina Ioniță a reușit să-i ajungă la inimă celebrului rapper. Mai mult, bruneta nu este străină de industria muzicală de la noi din țară, în trecut făcând parte din trupa Senzual. Este cunoscută în mediul online ca fiind MC So, iar înainte de pandemie a lucrat ca animatoare și MC în cluburi. Conform unor surse, cei doi s-au cunoscut într-un club din stațiunea Costinești, acolo unde Sorina avea contract. Deși Ombladon preferă chefurile cu prietenii la coțul blocului, Sorina nu a încercat să-l schimbe, iar acest lucru pare că le priește. În aceste momente grele pentru rapper, Sorina îi este aproape și încearcă să-l consoleze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: