Redactia.ro
Home » TV » Ce nu știai despre Cheloo, faimosul jurat de la iUmor. Cine este iubita sa

Ce nu știai despre Cheloo, faimosul jurat de la iUmor. Cine este iubita sa

GALERIE FOTO (3) Cine este iubita lui Cheloo

Cheloo este unul dintre cei mai controversați rapperi români. Acesta este transparent în ceea ce privește muzica sa și mai ales părerile sale, după cu se poate vedea în cadrul emisiunii iUmor la care este jurat. Totuși, artistul este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Iată cine este, de fapt, iubita acestuia.

Lucruri neștiute despre Cheoo. Cum arată actuala sa iubită

Cheloo este un om care spune mereu ceea ce gândește, însă doar când își cântă melodiile sau când își spune părerea în fața concurenților de la iUmor. Totuși, acesta este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. El are acum o nouă iubită, după divorțul cu scandal din anul 2012. Dana Moraru este femeia care își împarte viața cu Chello, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion. Cei doi sunt văzuți foarte rar, fiind foarte dicreți. Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Lui nu îi place să discute despre viața sa și nu a dat niciodată declarații referitoare la acest subiect, nici măcar în timpul divorțului de Daniela Niculescu, fosta soție a lui Cheloo și femeia care l-a făcut tată pentru prima dată.

Cheloo, divorț cu scandal în 2012. Ce l-a acuzat soția

În anul 2012, cei doi au divorțat cu mare scandal și fosta soție îl acuza pe cântăreț că a ajuns să fie dependentă de droguri din cauza lui.

„Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”, povestea la acel moment Daniela Niculescu.

Acum, Cheloo și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, alături de care a devenit și tată pentru a doua oară.

Iubita Cheloo
Iubita Cheloo
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini