Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor are doi copii cu partenera lui

Cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor are doi copii cu partenera lui

GALERIE FOTO (5) Cum arată iubita lui Cheloo

Cum arată iubita lui Cheloo. Artistul a devenit cunoscut odată cu trupa Paraziții, fiind unul dintre cei mai controversați rapperi din România. Cheloo nu a dorit să dea prea multe detalii despre viața lui personală, mai ales despre cei trei copii pe care încearcă din răsputeri să-i țină de parte de ochii presei. Ei bine, artistul a fost căsătorit, dar a divorțat, iar acum are o relație cu Daniela Moraru, care i-a dăruit doi copii minunați. Cum arată aceasta?

Cum arată iubita lui Cheloo. Juratul de la iUmor are doi copii cu partenera lui

Cum arată iubita lui Cheloo. Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este unul dintre cei mai apreciați rapperi din țară, dar și unul dintre cei mai controversați. Când are ocazia, Cheloo își exprimă părerea sinceră, chiar dacă aceasta nu este una pozitivă. Deși este cunoscut de mai bine de 20 de ani, Cheloo nu a dorit să ofere prea multe detalii despre viața lor de familie, mai ales despre cei trei copii pe care încearcă să-i ascundă de ochii presei.  Membrul trupei Paraziții, a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, femeia cu care are un copil, pe Ștefan. Cei doi au divorțat în 2012, iar la acea vreme, Daniela a trecut printr-o perioadă grea din viața ei, fiind în depresie și dependentă de droguri. Cei doi s-au despărțit cu scandal, fosta lui parteneră acuzându-l pe artist de violență și infidelitate. Ulterior, Daniela  a urmat un tratament de dezintoxicare și a îngropat securea războiului între ea și Cheloo.

Juratul de la iUmor a reușit să-și refacă viața alături de Daniela Moraru, care i-a dăruit o fetiță și un băiețel. Pentru o perioadă, Cheloo și familia sa s-au retras în localitatea Breaza, Prahova, pentru a sta departe de agitația din Capitală. „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”,declara Cheloo.

Cheloo, nervos pe un concurent de la iUmor

Artistul nu iese foarte des împreună cu iubita lui, Daniela. Ultima oară când au fost surprinși împreună, se aflau la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid, unde Cheloo a fost șofer, iar iubita sa copilot.  Artistul s-a enervat extrem de tare când un concurent de la iUmor a vorbit despre familia sa. „Ce stii tu despre familia mea? Ca aici e un punct sensibil. Fratele tau iti cere zece minute sa mergi cu mine afara ca sa reglam o situatie simpatica. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, daca astazi n-as fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poti sa tai la montaj sau nu, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Așadar, artistul preferă să ducă o viață liniștită, departe de ochii presei. Având în vedere că divorțul de Daniela Niculescu a fost unul cu scandal, Cheloo preferă ca relația cu iubita lui să fie discretă, fără a atrage mass media asupra familiei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: