Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu imens ia Cheloo pentru a fi jurat la iUmor! Este o sumă cu multe zerouri

Ce salariu imens ia Cheloo pentru a fi jurat la iUmor! Este o sumă cu multe zerouri

Cheloo

Cheloo are un salariu enorm pentru poziția sa de jurat din cadrul emisiunii „iUmor”. Artistul nu mai duce grija banilor de ani buni, de când s-a lansat în muzică, dar acum se poate spune că deține o avere.

Ce salariu are Cheloo pentru aparițiile de la iUmor

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, are un venit foarte mare pentru poziția sa de jurat din cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Pentru un sezon în care apare în emiisunea deja consacrată de la acest post de televiziune, Cheloo primește circa 10.000 de euro. Dacă luăm în calcul că au fost până acum nouă sezoane ale acestei emisiuni, putem spune că artistul a încasat o sumă frumușică de bani de la trustul Intact.

Așadar, Cheloo a lăsat demult în spate vremurile în care era nevoit să își vândă blufii pentru  a putea să scoată pe piață prima casetă cu trupa Paraziții.

„Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, spunea Cheloo.

Cheloo are o parte sensibilă: familia lui

Chiar dacă este vedetă, cântărețul nu se bucură de acest statut, pentru că lui îi place discreția și în niciun caz nu vrea ca familia lui să apară în lumina reflectoarelor. De altfel, atunci când un concurent de la iUmor a vorbit despre familia lui, Cheloo a reacționat foarte dur.

„Ce știi tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îți cere zece minute să mergi cu mine afară că să reglăm o situație simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aș fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poți să tăi la montaj sau nu, eu te-aș fi călcat pe ține în picioare și mi-aș fi asumat bărbătește un dosar penal“, a spus atunci

Cheloo, reacție agresivă la adresa măsurilor pentru potecția împotriva COVID-19

Mai mult, Cheloo nu este de acord nici cu purtarea mășrii de protecție, după cum rezultă din declarațiile sale de pe pagina lui personală de Facebook. El nu vrea să mai cumpere produse de la supermarket, ci din piață, și nici să poarte masca, pe care o numește „botniță”.

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid păcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele.

Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: