Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Cheloo și ce s-a întâmplat cu mama acestora. Cum arată familia juratului de la iUmor FOTO

Câți copii are Cheloo și ce s-a întâmplat cu mama acestora. Cum arată familia juratului de la iUmor FOTO

GALERIE FOTO (2) Cheloo

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut mai degrabă sub numele de Cheloo, este unul dintre membrii trupei „Paraziții”, dar și jurat al emisiunii iUmor. Totuși, el își ține famila și viața intimă departe de ochii curioșilor.

Cheloo s-a despărțit de fosta soție cu scandal

Chiar dacă viața lui este expusă publicului larg, Cheloo face tot posibilul ca cei dragi lui să nu fie expuși acestei atenții din partea presei sau a oamenilor de acasă ce ăi sunt fani.

Singurul lucru știut despre viața intimă a cântărețului este faptul că a divorțat de prima lui soție, cea care l-a făcut și tată.

Cei doi au fost atunci protagoniști într-un scandal în care a fost implicată chiar și Poliția Română. Daniela Niculescu, fost nevastă a lui Cheloo l-a acuzat la acel moment pe artist că a fost violent pe parcursul relației lor. Totodată, aceasta a spus că juratul emisiunii iUmor nu i-a fost fidel.

Cheloo și Daniela Niculescu au împreună un băiat, pe nume Ștefan.

Un alt scandal s-a iscat în jurul relației celor doi, atunci când rapperul a plecat de acasă după o ceartă, iar Daniela l-a reclamat la Poliție pentru părăsirea domiciliului conjugal.

Cum arată familia lui Cheloo

Copiii juratului de la iUmor aproape că nu au fost niciodată văzuți de camerele de luat vederi, iar cu ei nu există nici măcar fotografii.
Cheloo mai are doi copii cu actuala sa iubită, Daniela Moraru. După despărțirea cu scandal de fosta soție, el și-a găsit alinarea în brațele acesteia.

Cheloo și fosta soție
Cum arată familia lui Cheloo

”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, declara Cheloo în urmă cu ceva timp.

Despre viața lui intimă și relația cu Daniela Moraru nu se știu multe lucruri, pentru că artistul ține foarte mult la viața lui personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: