Redactia.ro
Home » Monden » Cheloo a confundat un salon de masaj cu un bordel. Ce a urmat, stârnește hohote de râs

Cheloo a confundat un salon de masaj cu un bordel. Ce a urmat, stârnește hohote de râs

Cheloo

Cheloo a confundat un salon de masaj cu un bordel. Juratul de la iUmor are un trecut plin de întâmplări interesante. De exemplu, la un moment dat, a confundat un salon de masaj cu un bordel. Nu mare i-a fost mirarea când a văzut greșeala pe care a făcut-o. Ce a urmat, provoacă râsul de-a dreptul.

Cheloo a confundat un salon de masaj cu un bordel. Ce a urmat, stârnește hohote de râs

Cheloo a confundat un salon de masaj cu un bordel. S-a întâmplat cu ani în urmă, iar artistul își amintește cu umor de acea vreme, informează cancan.ro. Cum și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o?

Cheloo a nimerit într-un salon de masaj de aromaterapie. După ce s-a lăsat uns pe spate de către o femeie, s-a așteptat ca procesul să mai continue și chiar a întrebat: «Asta-i tot? Altceva, nu?». Atunci s-a convins că nu a nimerit unde trebuie și i-au trebuit 15 minute ca să-și revină din uimire. Apoi, a plecat.

“Am fost la masaj și tipa a început să mă ungă pe spate cu chestii. Era masaj de ăla, aromoterapie. Eu credeam că era altfel de masaj, dar am greșit locul. Și, când am văzut că mă unge pe spate, am întrebat-o: «Asta-i tot? Altceva, nu?». Atunci m-am convins ce fel de masaj era, că nu era din ăla de care voiam. Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”, a povestit exigentul jurat de la “iUmor”.

Cine este iubita lui Cheloo

Fostul component al trupei Paraziții a fost căsătorit timp de cinci ani, dar a divorțat. A întâlnit-o mai târziu pe Daniela Moraru cu care a făcut doi copii: o fetiță și un băiat.

Image result for daniela moraru si cheloo

Cu toții locuiesc departe de zgomotul Capitalei, în comuna prahoveană, Breaza. Daniela Moraru evită aparițiile publice. Ultima oară a fostă văzută la Bistrita, în calitate de copilot al lui Cheloo, unde a avut loc a doua editie a Campionatului National de Rally Raid.

La un moment dat, Cheloo a reacționat dur la adresa unui concurent care a vorbit despre familia lui. S-a întâmplat în anul 2017, când concurentul Marian Ghiță l-a acuzat că și-a abandonat familia. Lui Cheloo nu i-a păsat de camerele de luat vederi și nici că avea să se aleagă cu un alt dosar penal.

„Ce stii tu despre familia mea? Ca aici e un punct sensibil. Fratele tau iti cere zece minute sa mergi cu mine afara ca sa reglam o situatie simpatica. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, daca astazi n-as fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poti sa tai la montaj sau nu, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Mi-ai spus că dacă printr-un disc nu reuşeşti în rap, Reuşeşti cu mârlănia, îi sari cu bocancii pe cap Aş putea să-ţi urmez sfatul şi să fiu mârlan acum,  Să vorbesc despre «cancanităţi», care te lasă scrum Erai fericit că ai concerte şi apari pe TV-uri,  După ţi-ai luat suta de zile, pentru zece G-uri Celor ce le este frică, cred c-aici ar trage linia,  Dar eu nu fug ca tine când ţi-ai părăsit familia! Eşti foarte misogin, asta vede orice orb. Eşti foarte rasist, ai împuşca oricare corb.  Din cercetări, chiar te-ai mirat ce cunoştine absorb Eşti cel mai mare homofob? Aici sunt de acord. Ţipai «Jos cenzura!», dar nu înţeleg de ce.  Fiindcă, acum, pentru monetar ţi-o arzi pe la TV N-o să fiu ipocrit, aş merge pe-aceeaşi direcţie,  Doar că eu n-am spus niciodată că nu vreau atenţie“, a fost pasajul referitor la Cheloo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: