Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Edam era cel mai negru bebeluș din lume. Cum arată în prezent

Edam era cel mai negru bebeluș din lume. Cum arată în prezent

GALERIE FOTO (2) Cel mai negru bebelus din lume

Atunci când a fost adus pe lume, Edam era considerat cel mai negru bebeluș de pe Glob. Pielea sa, extrem de închisă, a uimit până și presa din Africa de Sud, locul de origine al lui Edam. Aspectul său fizic a ținut la acea vreme primele pagini ale ziarelor internaționale și a devenit și viral, totodată, în mediul online. De altfel, părinții l-au respins inițial. Cum arată, în prezent, la vârsta de patru ani?

Edam era cel mai negru bebeluș din lume. Cum arată în prezent

Edam a uimit o lume întreagă atunci când s-a născut. Pielea sa foarte neagră i-a șocat până și pe părinții lui, dar și pe oamenii de pe continentul său, Africa de Sud. Așa a ajuns Edam subiect de primă pagină a ziarelor internaționale și viral pe rețelele de socializare, potrivit DailyNews.

Image result for most darkest baby

După naștere, părinții lui l-au refuzat atunci când l-au văzut cum arată. Dar, în cele din urmă, mama lui s-a răzgândit și l-a luat  acasă, să-l crească. Cu timpul, dintr-un bebeluș hidos, s-a transformat într-un copil normal.

Image result for cum arata edam la 9 ani

Din cauza culorii sale foarte închise încă mai este respins de oamenii din jur. Cu toate acestea, Edam are o personalitate puternică și este destul de carismatic, încât alți oameni să-l poată aprecia. ”E negru ca pacura”, glumesc apropiații pe seama lui Edam

Culoarea lui Edam a fost trucată?

Subiectul a căpătat atât de multă amploare, încât unii au început să analizeze atent imaginile cu Edam când era bebeluș, pentru a vedea dacă nu este vorba despre un trucaj la mijloc. De exemplu, publicația thehealthsite.com transmite că pozele cu bebelușul au fos trucate. Ei au dat ca explicație două motive:

-Chiar dacă bebelușul are o culoare închisă, în imagine, pielea lui nu strălucește asemeni unui bebeluș normal.

-Lipsește partea albă a ochiului,

Image result for most darkest baby

Edam a intrat în Cartea Recordurilor

Edam a intrat și în Cartea Recordurilor atunci când s-a născut, datorită pielii sale foarte negre, care nu a mai fost întâlnită la niciun bebeluș, până acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: