Redactia.ro
Home » Știri » Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui. Bărbatul a fost salvat din ruinele propriei case. Are inima distrusă FOTO 

Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui. Bărbatul a fost salvat din ruinele propriei case. Are inima distrusă FOTO 

GALERIE FOTO (7) Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui. Bărbatul a fost salvat din ruinele propriei case. Are inima distrusă 

Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui. Bărbatul a fost salvat din ruinele propriei case. Acum, are inima distrusă. Iată detaliile!

Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui

Era îngropat de viu sub o placă de beton, chiar lângă trupurile neînsuflețite ale soției și fiicelor lui. Bărbatul din imagini a fost salvat din ruinele propriei case. Are inima distrusă

Cutremurul din Turcia: Abdulalim a fugit din războiul civil din Siria și s-a căsătorit cu Esra, o turcoaică, iar cuplul a avut două fiice, au povestit prietenii săi.

Uitându-se de sub o placă mare de beton și cărămidă, Abdulalim Muaini face un gest slab către salvatorii săi. Au trecut mai bine de două zile de când un cutremur masiv a făcut ca locuința sa din Hatay, Turcia, să se prăbușească peste el. Lângă el se află soția sa, Esra. Salvarea a venit prea târziu pentru ea.
Fotograful Reuters Umit Bektas se afla în a doua zi a misiunii sale în Hatay, unul dintre locurile cele mai afectate de cutremurul cu magnitudinea 7,8 care a ucis peste 11.500 de persoane în sudul Turciei și în nordul Siriei. Îndreptându-se spre unul dintre cele mai afectate cartiere ale orașului, el le-a adresat voluntarilor de căutare și salvare aceeași întrebare pe care a pus-o de nenumărate ori: „Ați ajuns la cineva în viață?”Salvatorii îl găsiseră pe Abdulalim. Ulterior au apărut fotografii în mediul online cu întreg procesul de salvare a turcului trecut prin infern. Acesta și-a pierdut soția și cele două fiice în urma cataclismului.

Bărbatul a fost salvat din ruinele propriei case

Picioarele lui Abdulalim erau prinse sub beton, dar era conștient și putea să vorbească cu salvatorii săi. Cunoscuții lui Abdulalim au povestit că bărbatul este origine siriană, din Homs. El a fugit din războiul civil și s-a căsătorit cu Esra, o femeie de origine turcă. Cuplul avea două fiice, Mahsen și Besira, au spus ei.

Operațiunile de salvare au durat mult timp și după câteva ore de chinuri din partea salvatorilor, Abdulalim a fost scos dintre dărâmături. Era acoperit de praf cenușiu, avea un ochi umflat, era deshidratat și avea nevoie de îngrijiri medicale. Dar a supraviețuit.

Din păcate acesta se confruntă cu cea mai mare durere sufletească, odată cu pierderea familiei lui. Pe jos zăceau trei cadavre învelite în pături, erau Esra, Mahsen și Besira.

Sursa foto:REUTERS/Umit Bektas

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: