Redactia.ro
Home » Știri » Dansa la nuntă când a aflat că are cancer cervical și că zilele-i erau numărate. Povestea emoționantă a Alexandrei

Dansa la nuntă când a aflat că are cancer cervical și că zilele-i erau numărate. Povestea emoționantă a Alexandrei

GALERIE FOTO (2) alexandra

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit, din păcate. Alex Halley avea doar 27 de ani și petrecea la nunta unor prieteni atunci când a aflat diagnosticul care i-a dat întreaga lume peste cap și a pus prematur capăt tuturor planurilor sale de viitor. Tânăra a murit la doar două luni după ce a fost depistată cu cancer cervical, lăsând în urmă multă durere și un gol pe care nimeni nu-l va putea umple.

Alex Halley a murit la doar două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer cervical

Aidan Solan, iubitul lui Alex Halley vorbește  cu greu despre moartea celei alături de care se imagina o viață întreagă. Tinerii, care locuiau în Londra, se aflau la nunta unor prieteni în Italia atunci când Alex a primit un apel telefonic care a pus punct oricărui plan. Tânăra de 27 de ani avea cancer cervical în ultimul stadiu. Revenită în Londra, Alex a început un tratament agresiv, însă organismul îi era mult prea slăbit pentru a putea lupta împotriva bolii. S-a stins în doar două luni de la primirea diagnosticului, spre durerea familiei și a tuturor celor care au iubit-o.

Alexandra
Alexandra Halley a murit la 27 de ani din cauza unui cancer cervical agresiv

 

Aidan povestește că ultimele luni din viața lui Alex au fost unele care l-au marcat profund. Tânărul a fost impresionat de tăria de caracter a iubitei sale și de faptul că a încercat să-și păstreze optimismul până în ultima clipă, deși simțea că nu se mai poate face nimic pentru ea.

„Ne-au spus într-o joi că e cancer în fază terminală. Am apucat să ne luăm la revedere. Am stat în salonul ei şi am ascultat melodia pe care voiam să dansăm la nunta noastră”, a povestit Aidan, plin de emoții.

Cu doar câteva zile înainte ca iubita sa să se stingă, Aidan s-a infectat cu noul coronavirus, așadar nu a mai putut intra în spitalul în care Alex și-a trăit ultimele clipe. Acest lucru nu i-a împiedicat să comunice pentru că au discutat la telefon și Aidan consideră că toate lucrurile importante pe care Alex ar fi trebuit să le știe au reușit să fie spuse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini