Redactia.ro
Home » Monden » Erika a lansat o nouă piesă cu mesaj, de Ziua Femeii: „E din nou Mirel, e iubitul meu” VIDEO

Erika a lansat o nouă piesă cu mesaj, de Ziua Femeii: „E din nou Mirel, e iubitul meu” VIDEO

Erika a lansat o nouă piesă cu mesaj, de Ziua Femeii: „E din nou Mirel, e iubitul meu” VIDEO

Erika Isac, cunoscuta artistă care a câștigat inimile publicului cu hitul său controversat „Macarena”, își continuă misiunea de a aduce în atenție teme sociale importante prin muzică. De Ziua Internațională a Drepturilor Femeilor, Isac a lansat o nouă piesă intitulată „Femei în parlament”, un imn dedicat încurajării implicării feminine în politică.

Erika a lansat o nouă piesă cu mesaj, de Ziua Femeii

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „La Măruță”, Erika a vorbit despre semnificația piesei sale și despre mesajul pe care încearcă să îl transmită: încurajarea tinerilor, și în special a femeilor, să se implice activ în politică și să lupte pentru drepturile lor. Artista nu se teme să abordeze subiecte delicate, cum ar fi stereotipurile de gen și violența împotriva femeilor, folosind muzica sa ca platformă de exprimare și sensibilizare.

Un aspect remarcabil al interviului a fost discuția despre piesa „Macarena” și interpretările acesteia. Erika a subliniat că, deși unii au considerat piesa ca fiind dedicată lor, mesajul său transcende persoanele individuale, adresându-se unei teme mult mai ample, diversitatea și acceptarea.

„Mie nu mi se pare un act de curaj, mi se pare un act de normalitate. Este scandaloasă pentru că ne-am obișnuit ca femeia să tacă și să accepte! Eu nu, mie îmi place să mă cert dacă e un subiect suficient de important.(…) Mireii au luat piesa și au spus că e despre ei, nu e, hai să nu ne victimizăm. (…) Mirel are multe forme, are și păr lung și vagin. Există și Mirel și Mirela! Nu în egală măsură, dar există! (…) Sunt înconjurată de Mirei.”, a declarat ea, accentuând ideea de diversitate și incluziune.

Erika Isac: „E din nou Mirel, e iubitul meu” VIDEO

Noua ei piesă, „Femei în parlament”, este un apel la acțiune pentru fetele și femeile din România, încurajându-le să se implice în domeniul politic și să lupte pentru reprezentarea și drepturile lor. Erika Isac speră să inspire o schimbare pozitivă prin muzica sa, subliniind importanța egalității de gen și a participării active în societate.

„Da, în noua piesă e din nou Mirel, e iubitul meu, ar fi culmea să mă căsătoresc cu cineva pe nume Mirel”, a mai spus artista. 

 

 

Sursa foto: Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: