Redactia.ro
Home » Monden » Ernest și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Care a fost, de fapt, motivul

Ernest și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Care a fost, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (5) Ernest și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație.

Ernest și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Prezentatorul de la Kanal D, este căsătorit cu Adriana, iar împreună au un băiețel. Cu toate astea, puțină lume știe că Ernest Takacs s-a căsătorit cu mama fiului său după 9 ani de relație.

Ernest și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Care a fost, de fapt, motivul

Ernest Takacs este prezentator în emisiunea „În căutarea adevărului”, de la Kanal D. Acesta se află de mulți ani pe micul ecran, dar puțină lume știe că moderatorul tv și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Ernest s-a însurat cu Adriana, mama fiului său, iar prima întâlnire a lor a fost la un hotel. Povestea lor de iubire a început în urmă cu aproape 20 de ani. Ernest a debutat în televiziune în calitate de concurent al emisiunii “Big Brother”, în 2003, la Prima TV.

La scurt timp a ajuns rapid unul dintre cei mai apreciați prezentatori. A prezentat “Fă-ți bagajele” (2004) și “Tradați în dragoste” (2005) la Prima TV, iar în 2009 devenea intra în echipa Kanal D. Pe lângă cariera de succes, Ernest are o familie frumoasă, iar cea care l-a sprijinit întotdeauna a fost Adriana, soția sa. „A urmat o frumoasă poveste de iubire, cu bune și cu rele, așa cum este, de fapt, și viața. Am crescut, dacă pot să zic așa, împreună sau, mai bine zis, ne-am maturizat împreună. Am râs, am plâns împreună. Și, ca în orice poveste de dragoste, încercările te pot uni sau, din contră, te pot îndepărta. Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună”, a explicat prezentatorul într-un interviu pentru VIVA!

Moderatorul TV a povestit că între el și soția sa nu a fost dragoste la prima vedere, dar cu trecerea timpului și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. „După mult timp, trebuie să recunosc. Și e mai bine așa. Oamenii au nevoie de timp să se cunoască și, mai important, au nevoie să treacă prin încercări, provocări, ca să-și dea seama cine e, de fapt, persoana care le stă alături. Iar când vezi că omul îți e alături la greu, când vezi că partenerul luptă pentru tine, atunci știi că acea persoană este alegerea perfectă pentru tine”, a mai povestit el pentru sursa citată.

Ernest s-a căsătorit după 9 ani cu soția sa

Se poate spune că Ernest este expert în relații, având în vedere emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul anilor. Vedeta de la Kanal D a declarat că și-a cerut soția în căsătorie după 9 ani de relație. Conform acestuia, a vrut să o cunoască pe Adriana, iar după ce a venit pe lume copilul său, prezentatorul tv a luat decizia de a o cere de soție. Ernest a mărturisit că i-a fost foarte greu să o ia prin surprindere pe Adriana, având în vedere că este o persoană care află imediat.

Atunci am simțit să fac acest pas… Nu a fost ceva programat. Ne-am dorit să avem copii, să ne întemeiem o familie. Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestrată după o lungă cugetare. Știam că ea își dorește foarte mult asta și nu aș fi putut să o surprind decât într-un moment banal. Trebuie să recunosc că e greu să-i faci o surpriză soției mele, pentru că se prinde imediat”, a încheiat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: