Redactia.ro
Home » Sport » Ernesto Valverde, despre retragerea lui Leo Messi!

Ernesto Valverde, despre retragerea lui Leo Messi!

Ernesto Valverde, despre retragerea lui Leo Messi

Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei a vorbit prima data despre retragerea lui Messi. Reacția tehnicianului vine după ce argentinianul a vorbit despre această posibilitate la gala unde a câștigat Balonul de Aur.

Stabilește record după record, dar momentul în care Leo Messi ar putea să-și anunțe retragerea ar putea sosi cât de curând. Antrenorul său, Ernesto Valverde a acordat un interviu în care a vorbit despre această posibilitate pentru prima data. Totuși, tehnicianul speră ca decizia să fie luată cât mai târziu posibil.

„Nu mă gândesc la retragerea lui Messi. E normal, Leo are 32 de ani și nu se gândește să se retragă mâine, dar e clar că e aproape. Când un jucător trece de 30 de ani, mereu vede retragerea mai aproape. E de multă vreme în acest fenomen. Cuvintele lui nu înseamnă că va părăsi fotbalul mâine sau în 3 zile. Trebuie să o privești într-un mod diferit, mai natural”, a declarat Erbesto Valverde.

Messi a câștigat 34 de trofee cu Barcelona

Messi a debutat în 2005 și de atunci joacă la Barcelona. Niciodată nu s-a gândit să se trasfere în altă parte. Argentinianul mai are contract până în 2021. Nu se gândește însă să plece. În urmă cu câteva luni într-un interviu spune că cel mai probabil se va retrage de la Barcelona. În acest moment valoarea sa pe piață este de 150 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. În urmă cu câteva zile Messi a câștigat al 6-lea Balon de Aur. Cu echipa spaniolă, atacantul argentinian a obținut 34 de trofee în toată cariera: 10 titluri, 6 Cupe ale Spaniei, 8 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee Champions League, 3 Supercupe ale Europei și 3 trofee la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Citește și: România – Rusia în grupele CM de handbal! Cum au sărbătorit tricolorele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: