Redactia.ro
Home » Sport » România – Rusia în grupele CM de handbal! Cum au sărbătorit tricolorele

România – Rusia în grupele CM de handbal! Cum au sărbătorit tricolorele

România –Rusia în grupele CM de handbal

România – Rusia în grupele CM de handbal! Astăzi, tricolorele s-au calificat în grupele principale ale mondialului din Japonia, după ce au învins în ultimul meci Ungaria. Duminică, în grupa principală II vor juca împotriva Rusiei.

După calificarea dramatică în grupele principale, handbalistele noastre vor avea o misiune dificilă. Din cauza eșecurilor cu Spania şi Muntenegru, vor porni de la 0 puncte. Astfel au nevoie numai de victorii pentru a ajunge în semifinale. După calificarea în grupele principale tricolorele au sărbătorit cu lacrimi în ochi.

„Suntem foarte fericite pentru această victorie. Ne așteptam la un meci extrem de greu împotriva Ungariei, dar în final am câștigat. Trebuie să felicităm echipa Ungariei. Am crezut până la final, ne-am dăruit 150% și am reușit. Acum așteptăm cu nerăbdare următoarele meciuri”, a declarat Ana Maria Iuganu.

Programul României la CM din Japonia

Duminică, 8:00: România – Rusia
Marţi, 13:30: România – Suedia
Miercuri, 11:00: România – Japonia

Prima adversară a României, Rusia a câștigat grupa D. În ce Suedia s-a clasat a doua. Semifinalele competiției vor avea loc vineri, 13 decembrie, iar finala duminică, 15 decembrie. Locul 3 din fiecare din cele două grupe principale va juca meciul pentru locurile 5-6, iar echipele clasate pe locul 4 se vor înfrunta pentru poziţiile 7-8.

Fanii au sărbătorit în stradă

Tricolorele au avut parte de o surpriză din partea fanilor din Japonia. Aceștia le-au așteptat pentru poze și autografe, apoi au început să cânte și să aplaude. Minute în șir au strigat, ”Ole, ole, ole, ole, România, România”. În acest timp Cristina Neagu și colegele ei au cântat melodia ”Din toată inima” a trupei Voltaj.

Citește și: Campionatul Mondial de Handbal din Japonia. România, victorie dramatică în fața Ungariei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: