Redactia.ro
Home » Sport » “Eroul” Borcea! Cum se distrează fostul acționar dinamovist

“Eroul” Borcea! Cum se distrează fostul acționar dinamovist

GALERIE FOTO (5) cristi borcea, valentina pelinel, cristi borcea costumat

Cristi Borcea se distrează de minune alături de soția sa, Valentina Pelinel și copiii săi. Fostul acționar dinamovist i-a îndeplinit cea mai mare dorință fiului său Milan. S-a costumat în erou.
Imaginile cu Cristi Borcea costumat în super erou au fost surprinse chiar de soția sa, Valentina Pelinel. Fiul cel mic, Milan și-a dorit ca tatăl său se se costumeze în personajul său preferat din filmul serial, Heroes. Borcea a ales personajul Batman.

”Cei mai importanți ‘eroi’ din viața unui copil sunt părinții. Suntem alături de ei în creșterea și educația lor, dar și atunci când tot ce vor este să se joace și să ii ajutăm să-și transforme imaginația în realitate. La dorința lui Milan, care urmărește cu pasiune filmul Heroes, vă prezint echipa de ‘eroi’ de la noi de acasă”, este mesajul postat de Valentina Pelinel, pe contul ei de instagram, în dreptul fotografiilor.

 

Omul de afaceri și-a petrecut vacanța de iarnă la munte alături de familie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)


Cristi Borcea are 9 copii, din mai multe căsnicii. Cu prima, soție, Mihaela a fost căsătorit aproape 22 de ani și are 3 moștenitori. Cu Alina Vidican are doi copii, iar cu Valentina Pelinel mai are trei. De asemenea mai are un moștenitor născut din relația cu Dana Voiculescu.

Nu se întoarce în fotbal

Fanii dinamoviști și-ar dori ca Borcea să revină în fotbal, însă omul de afaceri a cărui avere a crescut considerabil spune că nici nu se gândește la așa ceva. Vrea să fie liniștit alături de familie. În urmă cu mai bine de un an, fostul acționar dinamovist a povestit cum și-a văzut toți copiii în vara anului 2019.

”Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a povestit omul de afaceri.

În ultima perioadă, Borcea a acordat foartă multă atenție aspectului fizic. Astfel a făcut mai multe operații estetice. Folosește tot felul de măști și creme pentru față, pentru a arăta cât mai bine. În plus a decis să și slăbească câteva kilograme.

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac.
Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Cristi Borcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: