Redactia.ro
Home » Știri » Este anunțul momentului pentru toți clienții Băncii Transilvania! Trebuie neapărat să-ți scoți banii de pe card înainte de 30 decembrie

Este anunțul momentului pentru toți clienții Băncii Transilvania! Trebuie neapărat să-ți scoți banii de pe card înainte de 30 decembrie

Banca Transilvania a transmis un anunț esențial pentru toți clienții săi, privind o perioadă de indisponibilitate a aplicațiilor lor cheie. În intervalul 30 decembrie, ora 16:00, până la 2 ianuarie, ora 12:00, aplicațiile BT Pay, BT24, BT Go, NeoBT și BT Ultra nu vor fi accesibile, întrucât instituția bancară intenționează să efectueze un upgrade al sistemelor informatice în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite.

Este un pas important pentru Banca Transilvania în direcția perfecționării experienței clienților săi.

Anunțul momentului pentru clienții Băncii Transilvania

Banca a asigurat utilizatorii că, în ciuda indisponibilității temporare a aplicațiilor, cardurile emise de Banca Transilvania vor funcționa în continuare pentru plăți la comercianți și pentru retrageri de numerar. În plus, POS-urile BT vor rămâne operaționale, facilitând astfel procesul de cumpărături și tranzacționare.

Pentru a gestiona tranziția către perioada de indisponibilitate a aplicațiilor, Banca Transilvania și-a informat clienții cu privire la un program special pentru filialele sale. Astfel, în zilele de 29 și 30 decembrie, atât unitățile bancare, cât și aplicațiile menționate (BT Pay, BT24, BT Go, NeoBT și BT Ultra) vor avea un program adaptat.

Până la ora 16:00, pe 30 decembrie, clienții vor putea efectua diverse tranzacții, printre care se numără:

  • Plăți instant în lei/euro.
  • Transferuri către conturile Banca Transilvania.
  • Transferuri între conturile proprii.
  • Schimb valutar.
  • Alimentare/retragere din conturile de economii.
  • Constituire/desființare depozite în unități, prin aplicații (BT Pay, BT24, NeoBT, BT Go) și la bancomate.

Ce trebuie să faci până pe 30 decembrie 2023

Banca Transilvania recomandă tuturor clienților să-și alimenteze cardurile în avans, mai ales dacă au planuri de cumpărături în perioada menționată. În intervalul 30 decembrie, ora 16:00, până la 2 ianuarie, ora 12:00, transferurile de bani, inclusiv cele între conturi și carduri proprii, desființarea depozitelor sau schimburile valutare nu vor fi posibile prin niciun canal.

Pentru a oferi suport clienților în această perioadă de tranziție, unitățile bancare din mall-uri vor fi deschise într-un program special, respectiv între 12:00 și 18:00 pe 30 decembrie și 2 ianuarie, și între 12:00 și 16:00 pe 31 decembrie.

Banca Transilvania a emis recomandări specifice în privința tranzacțiilor ce ar trebui efectuate până la sfârșitul anului, precum plățile de mică sau mare valoare către alte bănci, plățile facturilor la utilități și diverse alte operațiuni financiare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: