Redactia.ro
Home » Monden » Este bomba momentului! Oana Ciocan și Jador urmează să devină părinți!? Războinica a făcut anunțul: ”Am plâns acolo încontinuu” FOTO+VIDEO

Este bomba momentului! Oana Ciocan și Jador urmează să devină părinți!? Războinica a făcut anunțul: ”Am plâns acolo încontinuu” FOTO+VIDEO

GALERIE FOTO (9)

În această săptămână fanii Survivor au avut un șoc în momentul în care au aflat cu stupoare că Oana Ciocan a fost eliminată. Se pare că aceasta a rezistat numai două săptămâni în Republica Dominicană fără iubitul ei, Jador. Surpriza, însă, a venit în timpul unui interviu dat la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador și Oana Ciocan se iubesc și își doresc să formeze o familie împreună. Manelistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Războinică încă din ultima sa zi la Survivor, iar aceasta a acceptat cu zâmbetul pe buze. Ce s-a întâmplat după eliminarea ei și care sunt planurile de viitor ale celor doi vă prezentăm în continuarea acestui articol!

Cum arată inelul de logodnă al Oanei Ciocan

Într-un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, Oana Ciocan a vorbit cu sinceritate despre momentul în care a revenit în România și despre prima seară alături de Jador. Cei doi s-au bucurat unul de celălalt, iar într-un moment total neașteptat, cântărețul de muzică de petrecere i-a făcut o surpriză uimitoare partenerei sale și a cerut-o din nou în căsătorie.

Sora lui Jador a mărturisit că măsura pentru inelul de logodnă a fost luată încă de când Oana se afla în competiția din Republica Dominicană, iar totul a fost pregătit cu mare atenție de către artist. Bijuteria pare că l-a costat bani grei pe Faimosul de la Survivor care nu a ținut cont de bani și și-a răsfățat partenera așa cum știa el mai bine.

„Vreau să îl vedeți mai bine, așa că o să îl scot. Ăsta este inelul de logodnă. Nu mă așteptam, sincer. După ce am ajuns acasă, eram la un film și am vorbit despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum a fost fără el, de ce am plâns acolo în continuu ca o nebună, și zice ‘Hai cu mine sus să-ți arăt ceva!’. Mă gândeam că mi-a luat un cadou, ceva, nu mă gândeam la inel.

M-a legat la ochi, m-a luat în brațe pe scări, am urcat, a fost așa un moment din ăsta romantic și zice ‘Stai pe pat acolo că vreau să îți arăt ceva’. Mi-a pus un buchet de flori în brațe, eu încă eram legată la ochi, s-a pus în genunchi, eu eram pe marginea patului și când mi-am dat jos eșarfa, el a zis ‘Hai s-o facem pe bune, nu ca la Survivor’. Mi-a zis: ‘Vrei să fii soția mea?’ și eu i-am zis ‘Glumești? Stai, nu m-ai cerut o dată? Aia nu era valabilă sau ce?’”, a declarat Oana Ciocan într-un interviu cu Cătălin Măruță, înainte de a intra în platoul de televiziune.

Oana Ciocan și Jador se pregătesc să devină părinți

Bomba abia acum vine, deoarece se pare că Oana și Jador s-ar pregăti să devină părinți. În videoclipul din acest articol se poate vedea clar faptul că Războinica are o reacție neașteptată în momentul în care Cătălin Măruță dă de înțeles că ar putea fi vorba despre o sarcină.

Nu ar fi un lucru exclus, însă, deoarece atât Jador, cât și Oana Ciocan au susținut în nenumărate rânduri că își doresc să devină părinți și să aibă cât mai mulți copii. Astfel, una dintre teoriile care au circulat pe rețelele de socializare s-ar putea proba și adeveri foarte ușor. Fanii au descoperit că în unele secvențe difuzate de Pro TV, burtica de graviduță a Oanei ieșea foarte bine în evidență, iar faptul că ea este de fapt însărcinată a dus la eliminarea sa.

Zvonurile sunt alimentate în acest moment și de ultima imagine postată de Oana pe contul său de Instagram. Aceasta apare alături de Jador care îi ține mâinile grijuliu pe pântec, așa cum fac, de obicei, viitorii tătici.

Măruță: -Și faceți nunta anul ăsta?

Oana: -O să facem ceva anul ăsta, dar vedem dacă va fi nunta sau altceva. 

Măruță: -Mai poate să fie cununia sau altceva (n.r. -botez). Oricum, să fie într-un ceas bun!

Oana: -Vedem ce poate să mai fie. De ce te-ai uitat așa la … (n.r. – pântec)?”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: