Redactia.ro
Home » Monden » „Este de datoria lui să vă explice”. Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță Sterp

„Este de datoria lui să vă explice”. Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță Sterp

Ileana Sterp a făcut primele declarații după accdientul produs de Culiță Sterp. Sora artistului este de părere că acesta a greșit și că este de datoria lui să explice oamenilor, care-l iubesc și-l urmăresc, tot ce s-a întâmplat. Iată ce a avut de spus Ileana.

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță

Ileana Sterp a explicat cât de poate de clar că cel care trebuie să explice întreaga situație este chiar fratele ei. Viitoarea mămică recunoaște că a stat departe puțin de acest incident, căci nu a vrut să zică ceva, care să poată fi interpretat. Tocmai din acest motiv, Ileana este de părere că cel care trebuie să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume este fratele ei. Cu siguranță, acest lucru va fi făcut, la momentul potrivit. Asta pentru că interpretul este încă în stare de șoc, după cum a mărturisit chiar fiica cea mare a mamei Geta.

”Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră, cu toții am fost mai bulversați zilele acestea, mai triști pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină sunt bine, asta ne bucură foarte mult.

Sunt sigură că, Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală.  Am stat zilele astea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu de-a lungul timpului și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi, fiecare, să vă gândiți la greșelile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și sunt sigură că fiecare veți găsi acolo mai puține sau mai multe și, poate așa, nu vom mai judeca atât de ușor greșelile altora.

Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit. Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe. El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el, dar și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, indiferent de situație”, a spus Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp, din nou la Poliție

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a provocat un accident în toată regula pe o șosea din Cluj. Băiatul cel mare al mamei Geta a trecut pe roșu și a intrat în plin într-un autoturism, care circula regulamentar. Culiță se afla sub influența băuturilor alcoolice și în momentul incidentului rutier, acesta era „fugărit” de o autospecială de Poliție. De parcă nu ar fi fost de ajuns, după ce a provocat un accident, cu o victimă, Culiță s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Gurile rele spun că acesta ar fi recurs la acest gest pentru ca alcoolemia să-i scadă.

Acum, Culiță Sterp are de înfruntat deciziile oamenilor legii. Potrivit deciziei anchetatorilor, cântărețul trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor săptămânal pentru a da cu subsemnatul. Acesta a fost așteptat, luni, să-și facă apariția la sediul Poliţiei din Haţeg, acolo unde are domiciliul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: