Redactia.ro
Home » Știri » Este de nerecunoscut! Cum arată un fost soldat după ce s-a îngrășat 90 de kilograme din cauza stresului

Este de nerecunoscut! Cum arată un fost soldat după ce s-a îngrășat 90 de kilograme din cauza stresului

GALERIE FOTO (2) Cum arată un fost soldat după ce s-a îngrășat 90 de kilograme

Un soldat care a luptat în Irak s-a întors acasă vizibil afectat de experiența războiul. Acesta s-a îngrășat 90 de kilograme din cauza stresului, iar prietenii și familia au fost șocați și nu l-au mai recunoscut.

Un atac cu bomba l-a marcat pe viață

Bărbatul a dus o viața foarte grea în timpul războiului. Din cauza stresului puternic pe care l-a suferit s-a îngrălat 90 de kilograme, însă imediat cum a ajuns acasă și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare.

O dată întors în sânul familiei, acesta s-a confruntat cu tulburări mentale din cauza unui atac cu bomba din Irak care l-a marcat pe viață. Masacrul văzut în război și-a pus amprenta asupra soldatului care a ajuns apoi să sufere de diverse tulburări.

Cum arată un fost soldat după ce s-a îngrășat 90 de kilograme
Cum arată un fost soldat după ce s-a îngrășat 90 de kilograme

Când s-a întors acasă în Los Angeles, deși avea tot sprijinul familiei, Nat Goncalves nu se simțea confortabil, se simțea stresat și îngrijorat tot timpul. Acest comportament al său a dus la mâncatul excesiv, ajungând să se îngrașe mai mult decât și-ar fi dorit.

Transformarea spectaculoasă a unui soldat care a luptat în Irak

Veteranul de război mânca foarte mult, tulburare apărută din cauza stresului și s-a îngrășat 90 kilograme. La cei 36 de ani ai săi, Nat a realizat că trebuie să depășească momentele grele trăite în războiul din Irak în 2009 și a început o dietă.

Au durat luni de zile de terapie și de diete pentru ca Nat să ajungă să fie un om normal și să se simtă din nou bine în pielea lui. Timp de 10 luni de zile a reușit să slăbească și să urmeze un stil de viață sănătos.

Veteranul de război s-a mutat în Calfifornia și s-a reapucat de sport, reușind să revină la silueta pe care o avea initial. El mărturisea că atunci când s-a întors din Irak era într-o formă fizică foarte bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: