Redactia.ro
Home » Monden » Este doliu în Familia Regală, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Apropiații au făcut anunțul trist

Este doliu în Familia Regală, după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Apropiații au făcut anunțul trist

Tragedia a lovit neașteptat familia regală britanică, într-un moment în care întreaga națiune se confruntă deja cu vestea îngrijorătoare a stării de sănătate a Regelui Charles. Într-o atmosferă deja încărcată de emoție și preocupare, vestea decesului lui Thomas Kingston, ginerele Prințului și Prințesei Michael de Kent, a adăugat un nou strat de tristețe și șoc în inimile britanicilor și ale membrilor familiei regale.

Thomas Kingston, în vârstă de 45 de ani, soțul Lady Gabriella Windsor, a fost găsit mort în locuința sa din Gloucestershire, marți, 26 februarie 2024, în jurul orei 18.00. În ciuda eforturilor medicilor sosiți la fața locului, nu a mai putut fi salvat, iar decesul său a fost declarat în acea seară. Anchetatorii, până în acest moment, au indicat că nu există circumstanțe suspecte sau alte persoane implicate în moartea sa.

Este doliu în Familia Regală

Această pierdere vine într-un moment delicat pentru familia regală, fiind cunoscut faptul că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, știre care a stârnit îngrijorare la nivel național și internațional. În contextul acestor evenimente, familia regală se confruntă cu provocări emoționale și de imagine semnificative.

Lady Gabriella Windsor, aflată la a 56-a poziție în linia de succesiune la tronul britanic, și Thomas Kingston au fost căsătoriți timp de patru ani. Thomas era recunoscut pentru cariera sa anterioară ca negociator pentru ostatici, o profesie care subliniază curajul și dedicarea sa față de serviciul în condiții de extremă dificultate.

Prietenii cuplului sunt în stare de șoc, unul dintre ei remarcând cât de neașteptat și devastator este decesul: „Este absolut șocant. Nimeni nu se aștepta. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”. Aceste sentimente reflectă adâncimea pierderii simțite de cei apropiați lui Thomas și de membrii familiei regale.

Ultima apariție publică

De Ziua Îndrăgostiților, în acest an, Thomas și Lady Gabriella au fost prezenți la un eveniment la care a participat și Regina Camilla, conform independent.co.uk, ceea ce subliniază integrarea lor activă și vizibilă în viața publică și evenimentele regale.

În urma tragicului eveniment, un purtător de cuvânt al Regelui Charles a transmis o declarație oficială: „Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și sunt alături de prințul și prințesa Michael de Kent și de toți cei l-au cunoscut, deplângând pierderea unui îndrăgit membru al familiei. În special, Maiestățile sale le trimite gânduri bune și se roagă pentru Gabriella și toată familia Kingston”.

Această pierdere este resimțită profund nu doar de familia regală, ci și de publicul larg, care a urmărit cu interes și afectiune viața și activitățile membrilor regali. Moartea lui Thomas Kingston reprezintă un moment de reflecție asupra vulnerabilității vieții și a importanței sprijinului comunitar în vremuri de încercare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: