Redactia.ro
Home » Stil de viață » Este femeia cu cei mai mari obraji din lume, însă nu mereu a arătat așa. Acum câțiva ani era de nerecunoscut. FOTO

Este femeia cu cei mai mari obraji din lume, însă nu mereu a arătat așa. Acum câțiva ani era de nerecunoscut. FOTO

GALERIE FOTO (6)

Anastasia Pokreshchuk este un cunoscut model și o celebră influenceriță din Ucraina. Are 33 de ani și un succes în mediul online de milioane. Aceasta este renumită pentru pomeții ei gigantici, cu care-i șochează pe toți. Însă, nu mereu a arătat așa.

Cum arăta influencerița în 2016

Anastasia i-a aluata pe toți prin surprindere atunci când a postat imagini cu ea de pe vremea când arăta altfel. Asta pentru că acum, influencerița este declarată femeia cu cei mai mari obraji din lume. Aspectul ei fizic i-a surprins pe mulți, însă fotografiile cu ea din 2016 i-a șocat cu adevărat. Asta pentru că Anastasia era doar o fată obișnuită, care arăta normal pentru vârsta ei. Mergea la sala de fitness și avea mare grijă de corpul ei.

Este greu de recunoscut în acele poze, făcute într-o sală de sport, în care apare cu părul ei blond și ondulat. Se poate vedea clar că arăta ca orice tânără, fără operații estetice. Timpul a trecut, iar anii au schimbat-o. Aceasta a apelat la multe intervenții estetice, unele duse la extreme pentru aspectul ei fizic.

La ce intervenții a apelat Anastasia

Anastasia și-a injectat filler (material de umplutură) în buze și botox în frunte, dar și-a cizelat și pomeții, în încercarea de a obține „cei mai mari obraji ai lumii”. Deși o siluetă musculară, aceasta a apelat la „cuțit” pentru a beneficia de forme XL.

„După ce mi-am făcut injecțiile și am văzut modificările în obraji, m-am îndrăgostit de ei… Înțeleg că arată ciudat pentru alții, dar nu mă deranjează”, spunea Anastasia, pentru presa străină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini