Redactia.ro
Home » Monden » Este împăcarea anului în showbizul românesc! După 9 luni în care au stat despărțiți, acum sunt din nou împreună: ”O iubește prea mult”

Este împăcarea anului în showbizul românesc! După 9 luni în care au stat despărțiți, acum sunt din nou împreună: ”O iubește prea mult”

Laurette și Magaye Gueye

Laurette și Magaye Gueye au trăit o relație marcată de întreruperi și neînțelegeri, însă după nouă luni de la separare, bruneta a decis să ofere iubirii lor o a doua șansă. Despărțirea a fost determinată de faptul că Laurette descoperise repetatele infidelități ale fotbalistului, o situație care pusese în pericol soliditatea relației lor.

Laurette și Magaye Gueye nu s-au bucurat de o relație lipsită de provocări. Fotbalistul a făcut greșeli grave, iar Laurette nu era dispusă să ierte și să uite. Totuși, în ciuda momentelor dificile, cei doi au ajuns la concluzia că sunt mai fericiți împreună decât separat, iar fotbalistul a încercat să o convingă pe Laurette că s-a schimbat.

Laurette și Magaye Gueye s-au împăcat

După ce a decis să îi ofere lui Magaye o lecție în urma infidelităților sale, Laurette a luat în considerare o împăcare. Ea a mărturisit că viața alături de fotbalist este mult mai bună, iar faptul că locuiesc împreună în casa lui a consolidat legătura lor.

„O iubește prea mult pe Laurette. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim”, a spus Laurette în cadrul unei emisiuni TV.

Cum a convins-o bărbatul să îl ierte

Nu a fost ușor pentru Magaye să își recapete încrederea lui Laurette. Cu toate acestea, cu trei săptămâni în urmă, fotbalistul a organizat o escapadă romantică la Disneyland Paris, acolo unde fratele său este managerul unui restaurant. Această inițiativă a demonstrat angajamentul său în reconstruirea relației.

„Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos”, a mai spus Laurette.

Cei doi își făcuseră planuri să se căsătorească înainte de separare, iar acum acest vis nu pare imposibil. Laurette nu exclude ideea de a face următorul pas în relația lor, mai ales că și familia lui Magaye este entuziasmată de legătura lor. Mulatra a fost primită cu brațele deschise de cei mai apropiați membri ai familiei sale și a dezvoltat întotdeauna o relație specială cu aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: