Redactia.ro
Home » Stil de viață » Este incredibil ce a descoperit un însoțitor de zbor în mâncarea lui. Șocul a fost mai mare după ce a realizat că deja consumase jumătate de porție

Este incredibil ce a descoperit un însoțitor de zbor în mâncarea lui. Șocul a fost mai mare după ce a realizat că deja consumase jumătate de porție

GALERIE FOTO (2)

Greu de crezut, dar adevărat! Este incredibil ce a descoperit un însoțitor de zbor în mâncarea lui. Șocul a fost mai mare după ce a realizat că deja consumase jumătate de porție. I-a picat fața. La propriu.

Ce a descoperit un însoțitor de zbor în mâncarea lui

Un însoțitor de zbor a avut parte de șocul vieții lui, după ce a văzut ce a mâncat, fără să știe. Acesta a descoperit un cap de șarpe în mâncarea lui, pe care compania de zbor i-a oferit-o. Șocul mai mare a fost când bărbatul a realizat că a mâncat jumătate de porție, fără să realizeze ce este de fapt. Acesta s-a speriat îngrozitor, iar revoltat a povestit totul pe rețelele de socializare. Nu i-a venit să creadă că a mâncat un șarpe la prânz, fără să știe. A realizat că este vorba despre o reptilă, în momentul în care a văzut capul șarpelui.

Incidentul a ieșit la iveală în luna iulie, iar compania de zbor responsabilă se numește SunExpress. Steward-ul se deplasa pe o rută Turcia-Germania, când a trait cea mai neplăcută experiență din viața lui. Capul de șarpe se afla la fundul unei farfurii cu ravioli și legume cu frunze verzi. Era de dimensiune unui strugure mare, iar culoarea era similar cu verdețurile din farfurie. Astfel, tânărului i-a fost greu să-și dea seama.

Cum a reacționat compania de zbor

Compania de zbor a suspendat serviciile de catering, pentru că nu ar fi fost prima dată când ar fi fost nemulțumiți. Angajații s-ar fi plâns că, în trecut, au găsit melci și mucegai în mâncare. ”Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură. Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bord sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o anchetă detaliată. Până la încheierea procesului de cercetare, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză”, a comunicat un purtător de cuvânt al SunExpress.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini