Redactia.ro
Home » Monden » Este incredibil! Cum se spală concurenții de la Asia Express. Tu ai putea?

Este incredibil! Cum se spală concurenții de la Asia Express. Tu ai putea?

Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express

Showul Asia Express este la acest moment una dintre cele mai populare emisiuni. An de an telespectatorii privesc cu sufletul la gură aventura prin care trec vedetele. Nu mulți știu cum sunt nevoiți să se spele concurenții care iau parte la showul de televiziune. Iată ce variante au.

În ce condiții se spală concurenții de la Asia Express

Emisiunea de la Antena 1 care îi ține pe telespectatori lipiți de televizoare este o adevărată aventură pentru oricare dintre participanți. Asia Express este o adevărată provocare pentru participanți. Din momentul în care se dă startul aceștia sunt nevoiți să își găsească cazare, transport, mâncare și implicit locuri unde să facă un dus. Se pare că protagoniștii sunt nevoiți să apeleze la bunătatea oamenilor din Turcia pentru a-i lăsa să facă un dus sau să se spele pe față.

Această misiune este destul de dificilă, mai ales că acest sezon a fost filmat în Turcia pe timp de pandemie. Chiar producătoarea Mona Segall a mărturisit că a avut mari emoții în acest an, știind cât de reticenă este lumea în această perioadă. Concurenții cu rgeu au reușit să își găsească locuri unde să doarmă sau să se spele deoarece mulți dintre cetățeni erau sceptici în a primii străini în casă în vreme de pandemie.

Ce vedete participă în noul sezon Asia Express

În această ediție a emisiunii Asia Exprerss, telespectatorii îi vor vedea în lupta pentru marele premiu pe Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu.Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii„, a spus Irina Fodor.

Etichete: