Redactia.ro
Home » Monden » Este inimaginabil ce cadou i-a luat Dani Oțil soției sale de ziua sa de naștere. Cu siguranță a surprins-o

Este inimaginabil ce cadou i-a luat Dani Oțil soției sale de ziua sa de naștere. Cu siguranță a surprins-o

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt în culmea fericirii datorită venirii pe lume a fiului lor. Recent a fost ziua de naștere a Gabrielei, iar prezentatorul a vrut să o surprindă, deoarece ea și-a dorit acest lucru. este de necrezut ce i-a cumpărat Dani Oțil.

Dani Oțil i-a cumpărat un cadou trăznit

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi și-au unit destinele în această vară și în urmă cu câteva luni blondina a adus pe lume primul lor copil. Recent, a fost ziua Gabrielei și Dani a dezvăluit că ea i-a cerut să îi cumpere ceva ce să o surprindă. Dani Oțil le-a povestit totul internauților, bineînțeles în stilul său hazliu și dacă unii se așteptau la un cadou luxos, ei bine, prezentatorul i-a cumpărat o cremă de picioare.

Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți. I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine.„, a scris Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu, invitată de onoare la nunta lui Dani Oțil

Dani Oțil a fost prezent în cadrul unui podcast unde a vorbit despre viitorul mare eveniment din viața sa, anume nunta religioasă alături de Gabriela Pirsăcariu. Prezentatorul nu s-a sfiit să o aducă în discuție și pe fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu, alături de care a stat cinci ani până în 2014. Acesta a afirmat că Mihaela îi spunea că el are nevoie de o fată mai tânără pentru a o lua de nevastă. Dani Oțil a afirmat că o va chema pe Mihaela Rădulescu la nunta sa religioasă.

În perioada în care am fost cu Mihaela, care, evident, că a fost pentru mine un mare boost de imagine, eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă!

Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă! Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.„, a mărturisit Dani Oțil.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: