Redactia.ro
Home » Monden » Este mare bucurie în showbiz! Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, după ultimul meci în gala RXF: ”Femeia vieții mele”

Este mare bucurie în showbiz! Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, după ultimul meci în gala RXF: ”Femeia vieții mele”

GALERIE FOTO (2) Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

Iancu Sterp a fost confruntat cu o provocare dificilă pe ringul de luptă în meciul RXF împotriva lui George Zănoagă. Cu toate că acesta din urmă a ieșit învingător din luptă, surpriza a venit după terminarea meciului, când și-a cerut iubita, pe Denisa Coțolan, în căsătorie.

În ciuda înfrângerii pe care a suferit-o în fața lui George Zănoagă, Iancu Sterp a demonstrat că este un luptător curajos nu numai pe ring, ci și în viața sa personală. După ce a părăsit ringul, Iancu Sterp a făcut un gest neașteptat și emoționant, cerându-i mâna iubitei sale, Denisa Coțolan. Gestul său a surprins pe toată lumea prezentă, dar se pare că totul a fost bine pregătit și „premeditat”.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

Cu un buchet impresionant de trandafiri roșii apărut din senin și cu un inel cu diamant bine pregătit, Iancu Sterp a făcut o declarație de dragoste în fața întregii sale familii și a publicului prezent la gala RXF din 1 noiembrie 2023. Ceea ce părea a fi o seară obișnuită de luptă a devenit cu adevărat specială, deoarece familia Sterp avea un plan secret care a făcut din această seară una memorabilă.

Momentul în care Iancu Sterp și-a chemat iubita în ring a fost deosebit de emoționant. Aici, în fața tuturor, el i-a adresat cea mai importantă întrebare a vieții lor. Denisa Coțolan, emoționată până la lacrimi, a răspuns cu un entuziast „DA”. Cei doi tineri îndrăgostiți s-au îmbrățișat cu pasiune, schimbându-și jurăminte de iubire eternă în fața publicului și a familiei lor. Culiță Sterp, fratele lui Iancu, a surprins tot momentul emoționant în imagini și le-a împărtășit cu toată lumea online.

„Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu Sterp, în timp ce se afla pe ring.

@culita_sterp_official A pierdut o luptă dar a câstigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie! 😍 @Sterp Iancu @Denisa Coțolan ♬ sunet original – Culiţa Sterp


După această cerere în căsătorie inedită, întreaga familie Sterp s-a adunat în ring pentru a-i felicita pe tinerii proaspăt logodiți. Cu toții erau mândri de curajul și dragostea lor, iar acest moment a devenit cu adevărat unul memorabil pentru toată lumea prezentă.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!”, a scris Culiță Sterp în dreptul imaginilor cu fratele și viitoarea sa cumnată.

Iancu Sterp a pierdut meciul împotriva lui George Zănoagă

Pentru Iancu Sterp, acesta a fost nu doar un moment deosebit în viața sa personală, ci și o continuare a provocării pe care i-a adresat-o lui George Zănoagă. Cu toate că a pierdut în meciul RXF, Iancu Sterp nu a avut nicio ezitare în a face această cerere în căsătorie.

Ironia sorții a făcut ca George Zănoagă să câștige centura campionului în meciul respectiv, dar pentru Iancu Sterp, pierderea s-a transformat într-o mare victorie personală. El a părăsit ringul nu doar ca un luptător, ci și ca un viitor soț, iar Denisa Coțolan a acceptat cu dragostea și emoția așteptată de mult timp această schimbare în viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: