Redactia.ro
Home » Monden » Este oficial! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment

Este oficial! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluridin showbizul românesc. Micuța Cleopatra, care acum este o femeie în toată firea, a intrat în inimile oamenilor încă de la o vârstă fragedă, pe vremea când cânta melodia „Ghiță”, un hit incontestabil.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc! Când va avea loc evenimentul

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au decis și vor spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă și în fața Lui Dumnezeu. Cuplul îndrăgit de toată lumea va face pasul cel mare, iar fanii sunt în extaz. Edward Sanda a acordat un interviu celor de la click.ro în care a făcut dezvăluiri despre ultimele noutăți din viața sa. Edward Sanda a precizat că cei doi se înțeleg foarte bine, au toată susținerea părinților, iar marele eveniment va avea loc chiar luna ce urmează. Artistul a spus că nu sunt deloc stresați deoarece au planificat totul în detaliu din timp și acum doar așteaptă cu nerăbdare evenimentul verii.

Este ceea ce ne-am dorit noi de atâta timp și, în sfârșit, s-a întâmplat! Facem totul împreună și totul decurge excepțional! Nu suntem stresați, pentru că am organizat totul din timp, acum mai sunt doar emoțiile de dinaintea nunții! (…) Ba da! (n.r au angajat o firmă pentru organizarea evenimentului) Ne-am ocupat de fiecare detaliu! Părinții noști ne ajută și ne susțin în orice! După nuntă, vrem să vizităm câteva țări din Europa!„, a declarat Edward Sanda.

Edward Sanda își dorește să devină tătic

Edward Sanda nu s-a sfiit să vorbească și de o posibilă sarcină care se poate anunța mai devreme sau mai târziu. Acesta a fost întrebat dacă își dorește să devină tătic curând sau dacă preferă să mai treacă ceva timp. Acesta a precizat că nu este un lucru programat și că un copil va apărea când va fi să fie.

Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu!„, a mai adăugat Edward Sanda.

Artistul a vorbit și despre viitoarele sale proiecte pe plan profesional. Este foarte încântat de ascensiunea sa muzicală și urmează colaborări incediare cu artiști foarte talentați de la noi.

Urmează ca în luna august să lansez cel mai mare proiect ever, alături de Cleopatra, iar în septembrie lansez cea de-a 3-a piesă cu Ioana Ignat. Am avut doar 2 concerte până acum, de când s-au redeschis, dar reacția oamenilor a fost fantastică. Se vede că publicul simte nevoia de concerte, de artiști pe scenă, dar mai ales de distracție.„, a mai spus Edward Sanda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: