Redactia.ro
Home » Monden » Este oficial! Zanni a „bifat” în echipa Războinicilor! Alexandra Duli, topită după Faimosul favorit la titlu

Este oficial! Zanni a „bifat” în echipa Războinicilor! Alexandra Duli, topită după Faimosul favorit la titlu

Recent, Alexandra Duli, cunoscută pentru participarea sa în „Survivor All Stars”, a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță pe Pro TV, unde a făcut o serie de dezvăluiri personale și emoționante. După aventura intensă și plină de provocări din Republica Dominicană, Alexandra a vorbit nu doar despre experiențele sale legate de competiție, ci și despre sentimentele personale care s-au dezvoltat în timpul show-ului.

Alexandra Duli, cunoscută publicului drept „Războinica” din ediția All Stars a popularului show Survivor, a avut de înfruntat numeroase provocări fizice și psihologice în timpul concursului. Participarea sa a fost marcată nu doar de eforturile fizice impuse de competiție, ci și de dinamica relațiilor dintre concurenți.

Alexandra Duli, despre relația cu Zanni la Survivor

Într-un moment de sinceritate rar întâlnit, Alexandra a vorbit despre impactul emoțional pe care l-a avut show-ul asupra ei, în special în ceea ce privește relațiile interpersonale.

Unul dintre cele mai captivante momente ale interviului a fost când Alexandra a discutat deschis despre sentimentele ei față de Zanni, un alt concurent al show-ului, recunoscând că există o atracție profundă.

Deși au fost văzuți împreună la o emisiune acum doi ani, relația lor a rămas la stadiul de prietenie. Cu toate acestea, Alexandra a recunoscut că este deschisă posibilității unei relații, lucru care a adăugat un nou strat de intrigă în jurul personalității ei vibrante.

„În momentul ăla, poate eu nu am înțeles ce se întâmplă. Eram foarte focusată pe mine. Acum când m-am uitat, poate pe ea au luat-o emoțiile, nu știu, poate ce s-a întâmplat cu mine și cu Zanni. Nu s-a întâmplat nimic momentan, vorbim. Avem de văzut, nu se știe niciodată, vorbim. Chiar o să începem poate niște vloguri împreună. Nu am avut (n.r. o relație), ne-am văzut acum doi ani, când am fost eu la Voyo și pur și simplu am început să vorbim”, a spus Alexandra Duli în emisiunea La Măruță.

Triunghiul amoros care a șocat sezonul

Un alt subiect abordat a fost relația triunghiulară percepută între Alexandra, Ana Porgras și Zanni. În ciuda zvonurilor și a speculațiilor fanilor, Alexandra a clarificat că nu a simțit gelozia Anei Porgras în timpul emisiunii.

„Eu nu am simțit-o și poate de asta nu am avut încredere. Eu cred că o femeie, dacă îi place de cineva, simte dacă o altă femeie e geloasă. Chiar nu am simțit. Da (n.r. ar vrea să aibă o relație cu Zanni), mie chiar îmi place de el. Îndrăgostită… e prea departe să spunem. Îmi place de el.

Dacă chiar merge mai departe și totul e bine, nu aș spune nu. (…) Nu ne-am mutat împreună. (…) Mie îmi place că le gândește foarte mult, chiar are creier băiatul, la vârsta lui, 26 de ani. (…) Dacă el vrea să vină, să vină (n.r. Londra)”, a mai spus Alexandra Duli la TV.

„Foarte asumată și mă bucur că povestim despre toate lucrurile acestea”, a spus Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: