Redactia.ro
Home » Monden » Este sau nu însărcinată Adelina Pestrițu? Vedeta a recunoscut totul: „Nu ținem secret”

Este sau nu însărcinată Adelina Pestrițu? Vedeta a recunoscut totul: „Nu ținem secret”

Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu este subiectul unor bărfe din mediul online în această perioadă. Tot mai mulți urmăritori au început să speculeze faptul că este însărcinată cu al doilea copil. Deși aceasta a încercat să-i convingă că nu este vorba de nici un copil în momentul asta, ei nu au vrut să creadă. Astfel că, Adelina a oferit un interviu revistei Ok! despre ce se întâmplă acum în familia ei și dacă este loc pentru un nou membru. 

Adelina Pestrițu își dorește încă un copil

Ultima perioadă a fost foarte solicitantă pentru Adelina și familia ei. S-au mutat într-o casă mai mare, au investit mulți bani și au fost separați atunci când Adelina Pestrițu a fost infectată cu coronavirus. Însă toată această perioadă i-a apropit și mai mult, astfel că vedeta se gândește deja să-i aducă pe lume un frățior sau o surioară frumoasei Zenaida.

Adelina Pestrițu a declarat pentru Ok! că își dorec un copil, doar că acesta se lasă așteptat.

”Noi ne dorim, dar se lasă aşteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne aşteptăm mai puţin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuţe, veţi şti cu siguranţă, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ţinem secret!”, spune Adelina.

”Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe”

Adelina Pestrițu are deja o fetiță, pe frumoasa Zanaida și se așteaptă ca atunci când va veni bebele pe  lume să se înțeleagă foarte bine. Aceasta a povestit că deoamdată sunt amenajate doar camera lui Zeny și câteva camere pentru ei, și că dacă va fi nevoie, Zeny ar împărți camera cu noul membru.

”Probabil, preţ de câţiva ani, Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe lângă ea. Nu ne-am gândit la asta, dar un lucru este cert: prea curând nu vrem să ne mai mutăm într-o altă casă, amenajarea acesteia ne-a solicitat mult şi a implicat un proces destul de stresant”, a adăugat Adelina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: