Redactia.ro
Home » Monden » Este știrea momentului! Florin Salam riscă să ajungă după gratii. Manelistul, acuzat că a agresat o damă de companie într-un hotel

Este știrea momentului! Florin Salam riscă să ajungă după gratii. Manelistul, acuzat că a agresat o damă de companie într-un hotel

O controversă gravă a izbucnit în jurul celebrului manelist Florin Salam, care se află acum sub acuzații de agresiune fizică împotriva unei tinere de 23 de ani. Evenimentul a avut loc într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei, iar artistul este acum cercetat pentru lovire și alte violențe.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, incidentul a avut loc în data de 1 ianuarie 2024, când tânăra de 23 de ani a depus o plângere scrisă la Secția 1 Poliție din București. Conform relatărilor victimei, în jurul orei 18.30, în timp ce se aflau într-o cameră de hotel, ea ar fi fost supusă unei agresiuni fizice de către Florin Salam, în vârstă de 44 de ani.

Florin Salam, acuzat că a agresat o tânără

În urma plângerii, a fost deschis un dosar penal, iar au fost efectuate verificări la adresa indicată, în vederea adunării de probe relevante. Cercetările sunt conduse de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție, cu supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Acuzațiile împotriva lui Florin Salam vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Manelistul riscă o pedeapsă aspră

Cercetările în curs vor trebui să stabilească veridicitatea acuzațiilor și să ofere o imagine clară a circumstanțelor incidentului. Surse din interiorul anchetei au susținut că tânăra de 23 de ani ar fi fost chiar o damă de companie. Artistul nu a comentat până în acest moment acuzațiile aduse.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: