Redactia.ro
Home » Știri » Este vestea dimineții! Mircea Bravo a făcut accident! În ce stare se află soția sa în acest moment

Este vestea dimineții! Mircea Bravo a făcut accident! În ce stare se află soția sa în acest moment

Cunoscutul comediant, actor și creator de conținut, Mircea Bravo, a fost implicat în urmă cu puțin timp într-un accident rutier destul de puternic. Bărbatul se afla la volanul mașinii personale, alături de soția sa. Evenimentul neplăcut a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9:30.

Mircea Bravo a făcut accident

Cel care a stârnit în ultimii ani râsetele oamenilor care îl urmăresc pe social media a cauzat în urmă cu puțin timp un accident rutier. Bărbatul conducea o mașină, iar în dreptul localității Roșia a intrat cu putere într-un stâlp de electricitate. Cel mai probabil, acesta a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și a carosabilului umed.

„În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. Circumstanţele şi cauzele accidentului rutier urmează să fie stabilite în urma cercetărilor”, a declarat purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa.

În ce stare se află soția lui Mircea Bravo

Soția lui Mircea Bravo a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a suferit un atac de panică puternic. Aceasta este însărcinată și s-a panicat foarte tare în momentul în care s-a gândit că bebelușul său ar putea să pățească ceva. De asemenea, în mașină cu cei doi se mai afla o persoană care a suferit câteva leziuni la membrele inferioare. Și aceasta a avut nevoia de intervenția medicilor și a mers la spital pentru un control.

Oamenii legii au intervenit imediat, iar o ambulanță a preluat-o pe femeie, transportând-o la spital pentru mai multe investigații. În ceea ce îl privește pe conducătorul auto, acesta a fost testat cu DrugTestul și cu etilotestul, ambele rezultate fiind negative.

Polițiștii sunt în continuare la fața locului pentru a determina ce s-a întâmplat, de fapt. Conform unor surse din anchetă, se pare că Mircea Bravo ar fi aţipit la volanul autoturismului, susține publicația eBihoreanul.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: